Plakáty
Na tomhle golfovém hřišti se už nedá hrát! Začal tu totiž řádit tajemný a nebezpečný zabiják. Řešení? Zorganizujeme na něj pořádný bláznivý lov! (Chupacabre)
Kusko.t2
Čeľuste tromácky šialenej a zlej sekačky masakrujú nezastaviteľne účastníkov golfového turnaja. Na extrémne samočinnú potvoru bude platiť ako inak len zásah z kategórie šialených riešení. Pre navnadenie na tento jemne parodický lacnejší horor môže celkom dobre poslúžiť o osem rokov starší sekačkový kraťas Josha Beckera a Scotta Spiegela – Torro. Torro. Torro! (1981).(30.4.2009)
Vishnar
Spielbergovo Čelisti ala TROMA... aneb jak to vypadá, když se vám po golfovém hřišti prohání masožravá sekačka na trávu. Podobnost se Stevenovým filmem je opravdu velká. Máme tady prostor s návštěvníky, který něco ohrožuje, ale majitel ho nechce nechat zavřený (jako pláž v Čelistech), závěrečný lov se skupinkou dobrodruhů se zbraněmi a upraveným autem (jako loď v Čelistech), dokonce i scéna kdy žralok vyhópne na palubu lodi je zde.. to jen sekačka stáhne jednoho z lovců přímo z auta...a aby toho nebylo málo, stejně jako potápějící se loď, i zde se převrací hořící auto a monstrum končí po kouscích ve vodě.(22.5.2007)
iolaos
Docela nuda. Samotny napad se sekackou chvalim, stejne tak parafrazi na spielbergovy celisti (zralok - more, v tomto pripade sekacka na travu - golfove hriste). Ale co se sekackou, ktera nejde trictvrte filmu videt?! Navic filmu chybel tak typicky tromacky vtip a disko diktat let osmdesatych, ktere je pro tyto releasy tak typicke...a gore, toho bylo prachbidne. Nemuzu dat vic nez dve hvezdicky, asi jsem porad namlsan Terror Firmerem. (40%) [141007](14.10.2007)
Tydlidáš
!!! TROMA !!! (20.12.2011)