Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojčata Jerry a Lou mají trochu nezvyklého nejlepšího kamaráda. Je to klokaní slečna jménem Skippy. Jednoho dne ale přijde zpráva, která může znamenat konec jejich přátelství. Tatínek dvojčat totiž dostal novou práci, kvůli které se musí rodina přestěhovat do města, kam s nimi Skippy nemůže. Za čas se děti dozvídají, že Skippy má od jejich odjezdu problémy. Na pár dní se tedy vrátí, aby jí pomohli. Jenže právě těch pár dní naštěstí rozhodne o tom, že si děti i tatínek uvědomí, že jejich domov není ve městě a že kamarádku Skippy už nikdy neopustí. A tak můžou zažívat další společná dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

otík

všechny recenze uživatele

Na prvním DVD od Vapetu jsou úvodní čtyři díly po 25 minutách: 1. Skippy a rodinna Hammondových 2. Skippy a sabotér 3. Skippy a Wallyho svět 4. Skippy a strašidelný dům. Dabing je původní z roku 1993, tolik známá písnička "Skippy, Skippy, je náš kamarád" ovšem chybí, neboť slyšíme originální anglicky zpívanou verzi na úvod i závěr každého dílu. ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Nejde hodnotit něco, co se z původním seriálem, který si pamatuji z dětství nedá srovnávat. Podobně jako Souboj Titánů z let 80.tých a z roku 2009. Nebe a dudy. A Skippy 1992 to těžce projíždí v typicky australském stylu. Hloupé dialogy, hloupé zápletky a příběhy, hloupé chování herců. Nemám nic proti dětským seriálům, ale copak to musí být doopravdy taková stupidita? ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Obľubený seriál z detstva. Vlastne si ho už ani moc nepamatám. Iba viem, že som ho mal veľmi rád. Hlavne tú kenguru. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama