Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři dospělí sourozenci se scházejí na akci věnované oslavě umělecké práce jejich otce. Řeší zde své problematické vztahy s ním i mezi sebou navzájem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (68)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si říkal, jaké by to bylo, kdyby se Adam Sandler a Ben Stiller (dva odvěcí komediální rivalové Hollywoodu) sešli v hlavních rolích v jednom filmu. Tak se mi ta představa splnila…no a nic moc. Jedná se spíš o drama, než o komedii, což by nutně nemuselo být na škodu. Ben i Adam tu hrají to nejlepší, co ze sebe v rámci dramatična svedou. Ben tu svojí postavu, kde jasně dává najevo, že všechno ho tak nějak bez povšimnutí obchází a on ani nehne brvou a Adam totálního excentrika. Oba mají v jistých momentech nabíhačky na ten jejich humor, ale vždycky se to v určitém momentu utípne a převládne spíš rodinné drama. Filmařsky je to určitě zajímavé, minimálně dialogy Adama vs. Bena jsem si vysloveně užíval, ale u nich bych si přál asi lepší a zábavnější námět. ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Baumbacha cením hlavne za jeho scenáre. Perfektne napísaná konverzačka, kde vzťahy medzi postavami vytvára najmä diskontinuita dialógov ktoré s takmer ležérnou presnosťou herci sypú. Divák môže priam hmatať odpútanosť jednotlivých charakterov od seba a zároveň snahu riešiť tieto problémy najmä slovami, až potom fackami a stareckou palicou. Hoffman zahral krásne a je osviežujúce vidieť Sandlera a Stillera opäť využívať herectvo inak ako len pre lacnú zábavu. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sorry jako, ale tohle mi nebaví ani tehdy, když vypustím do vedení svou genetickou osminku a totálně zežidovatím. Plácání se v utrpení netrpících a pseudokřivdách z dob jen těsně postnatálních, díky, ale ne-e. Ku žánrům komedie a drama bych doporučil přihodit ještě psychologický. Býti tomu tak, tak jsem to neviděl. A rozhodně by se mi nic nestalo, že. Trošku chápu, jak se cítil verbitch, když dosísal na bérdmena. Blbě a nasraně. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neskutocne ukecana drama o clenoch jednej rodiny, ktory si po rokoch hladaju k sebe cestu. Bohuzial dialogy mi absolutne nesadli. Nonstop sa tam kecalo a mne to pripadalo uplne o nicom a postavy mi vdaka tomu zacali postupne liezt na nervy. Mrzi ma to hlavne kvôli skveleu hereckemu obsadeniu a vsetci sa aj snazia. Sandler predvadza celkom civilny vykon, cim dokazuje, ze by bol pouzitelny aj v serioznych filmoch. Na rozdiel od svojich predoslych dram tentoraz hra normalne a nesnazi sa tvarit iba smutne. Hoffman ma neskutocnu charizmu aj ked lezi v posteli a zvysok je tiez v pohode. Len tie dielogy a celkove prevedenie mi pripadalo strasne otravne. Cely cas som si prial, aby to reziroval Woody Allen, ktory by filmu dodal poriadnu davku humoru. Film mi nesadol. Snad budete mat väcsie stastie ako ja. 5/10. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Na plnou palbu to na můj vkus začalo být hlavně ke konci až moc chtěné. Jinak jsem si ale chrochtal blahem, ať už šlo o neustálé vrstvení dialogů, kdy spolu postavy sice mluví, ale každá o něčem jiném, případně u emocionálních výbuchů (Stillerův záchvat vzteku ve chvíli, kdy se otec snaží odjet autem, zlatý!). Noah Baumbach mi do téhle chvíle unikat, což je chyba, kterou hodlám v nejbližší době napravit. Už dlouho jsem neviděl tak dobrou "allenovku" (což platí i na Allena). ()

Galerie (89)

Související novinky

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

15.12.2023

Čeká nás dosud nevídané spojení. Oblíbení herci George Clooney a Adam Sandler se vůbec poprvé společně objeví na velkém plátně díky novému filmu vznikajícímu pod hlavičkou streamovací služby Netflix.… (více)

Reklama

Reklama