Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalém pokusu vymanit se ze spárů malého města, obrátí Robin Fleming (Alessandro Nivola) poklidnou letní noc ve všeobecnou rebelii. Všechno začalo podle plánu... tedy, jestli se Robinovi podaří, aby se setkal se svou bývalou láskou, přemluví ji, aby ho odvezla do New Yorku. Putování ke štěstí začíná skrze mříže místní policejní cely, což je sice maličko kuriózní místo pro páchání zločinu, ale protože vyšetřování probíhá „bez chyby“, možná se vše podaří. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

dopita 

všechny recenze uživatele

Když se sejde povedenej scénář, solidní herci a režisér kterej to nezvorá, vznikne film na kterej je radost pohledět. Jedná se o komorní příběh kde by se daly postavy spočítat na prstech jednej ruky, odehrávající se jedné noci v americkém městečku. A přesto, že to natočil Universal, film působí dojmem nezávislého filmu. ()

CliffLee 

všechny recenze uživatele

Ve filmu vynikjí skvělé dialogy mezi Williamem Sadlerem a Alessandrem Nivolou, taky se u tohoto snímky místy dost zasmějete. Nadruhou stranu některé scény mě téměř nezajímali, protože mě až nudily. Dobrý snímek kde by o něco lepší zpracování některých úseků nebylo na škodu, aby bylo využito naplno potencionálu příběhu... rozhodně lepší a dosti silné tři hvězdičky. 7/10 ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je ten typ komorního filmu, který si vystačí s několika málo herci, s prostředím maloměsta, ale hlavně a především se jedná o film, který sází na dialogy. Abych byl upřímný, tak jsem nevěděl, co přesně mám od této komedie čekat. Netušil jsem, proč se hlavní hrdina chová tak jak se chová a rozbíjí výlohy, a koneckonců ještě tak trochu nad tím váhám i teď. A vůbec mi přišlo, že hlavní hrdina má až nebetyčné štěstí, pochybuji, že v reálu by mu tohle všechno prošlo, a že by si nikdo všiml, že hlavní hrdina utíká z vězení a znovu se tam vrací. Prostě tohle nepůsobilo příliš věrohodně, ať se na mě tvůrci nezlobí, ale takhle to vnímám. A bohužel dalším mínusem pro film je, že jsem se několikrát velmi silně nudil, což by se asi nemělo stávat. Takže jistě chápete, že po tom, co jsem zde uvedl, je můj dojem z filmu více než rozpačitý. Naštěstí však ale tento film vyniká hereckými výkony, William Sadler a Alessandro Nivola se svých rolí ujali perfektně a film dokonale zvládali utáhnout sami. Takže jak říkám, největší chybu vidím především ve scénáři a v hluchých scénách. Ale film to zase nebyl tak špatný a to prostředí liduprázdného maloměsta rozhodně mělo něco do sebe. Takže je to za průměrné tři hvězdičky. ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Naprosto nic, bez hereckých výkonů, vlastně i bez herců, bez nápadu, bez napětí, příběh na úrovni nudného seriálu.. Co je to za blbost, když někdo uprostřed města rozbíjí výlohy, pak tam střílí do výloh brokovnicí a nevzbudí to jednoho jediného občana.. Možná že to bylo město mrtvých a nebo hluchých.. Jednu hvězdu za to, že bylo poukázáno jak jsou policisté hloupý:-)) ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ve mně zanechal hodně rozporuplný dojem. Rozhodně zajímavý námět a celková myšlenka se filmu upřít nedají, ovšem jsem si při sledování všiml takových nelogičností, že by se nad tím podivila i moje akvarijní rybka, kdybych nějakou měl. Nebýt těch chyb, dám čtyři možná i pět *, takhle jsou to jen 3* a docela mě to mrzí. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama