Překvapivě povedená TV detektivka. V závěru jsem ocenil dynamiku a napětí, které příběhu dodaly prostřihy scén s vrahem a krátké záběry v tančírně. Pěkné...(26.1.2004)

Ve své době určitě jedno z toho nejlepšího, co Česká televize z vlastní tvorby nabízela, s odstupem času už ale přece jen poněkud vybledlé dílko, nicméně na 3 hvězdičky to stále ještě má.(13.7.2006)

Muriel... Muriel... Kdepak jsi.... Brrrr, F.Husák tady byl mimořádně slizský a Kopecký v zajímavé roli majitele podniku... Víc než dobrá televizní kriminálka...(19.10.2004)

• WANDRWALL

Dívka pochybné pověsti je často lepší než nepochybné pověsti. Kdo to je žena dobré pověsti? Každá má svou povahu, své charakterové rysy projevující se už v banálním dialogu.(13.8.2010)

Kvůli této roli jsem si pana Františka Husáka zaškatulkovala mezi herce, které jsem nemusela a na které jsem si musela jen velmi pomaloučku zvykat. Prostě byl ve své roli natolik přesvědčivý, že mě děsil a nejen mě. Stále mi přebýhá mráz po zádech, když někdo v mé blízkosti náhodou řekne "Muriel". I hned si to spojím právě s touto detektivkou a samozřejmě s Františkem Husákem.(21.7.2011)

Na tohle televizní krimi se dobře koukalo, protože tvůrci se odklonili od socialistických propagand a naservírovali napínavý příběh o zavražděné tanečnici a její přítelkyni, která se rozhodne vypátrat vraha na vlastní pěst. Sevřená až dusná atmosféra vyvrcholí do finále ve kterém má všehoschopný vrah opět navrch. Příjemné krimi a důkaz, že v televizi vznikly i kvalitní kousky. 100%(14.1.2012)

Pánové Husák a Kopecký byli perfektní. Film byl zajímavý, určitě se z toho dalo vytlouct mnohem více. Ovšem v porovnání s tím, co se tehdy točilo, se dle mého názoru jedná o povedený film. Akorát Štaidl mi tam vadil.(9.7.2010)

Bylo mi asi 13 když jsem to viděl poprvé. A ten sympatický František Husák z "Homolků" mě pak děsil ještě několik let. Hláška "jen křič Muriel" je pro mě dodnes klasika dobré detektivky.(12.1.2011)

50% - Kde jsi, Muriel?(3.8.2008)

Je to jen hodnocení, dle vzpomínky z dětství, ale už se chystám, jak se na to podívám znovu!! V době let osmdesátých století dvacátého na území tehdejší ČSSR drsně děsivá show pro celou rodinu! A taky jsme se jako děti strašili s šeptanými slovy: "Kde jsi Muuuurieeeel!?!? " :-D :-D :-D :-D(28.5.2011)

František Husák a jeho Muriel! Toho úchylného vraha sem mu opravdu věřil!(15.11.2011)