Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pralese Belizi se vyjednává o koupi a prodeji velmi nebezpečných zbraní. Heleně, která zastupuje prodávající, se podařilo propašovat zbraně z USA s úmyslem prodat je teroristům ze Střední Ameriky. Helen však není profesionálka a tak jejího společníka zabíjí bývalý agent CIA, který také i odcizil zbraně. Helen se najednou ocitá v centru surového honu na lidi. Připojuje se k Jeffovi, britskému špiónovi, který má za úkol zmařit dodávku zbraní. Napínavý film natočený v nádherné přírodě Karibských ostrovů. (Rangelone Film)

(více)

Recenze (8)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, zas tak špatné to nebylo, akce je prakticky hned od začátku pak to trochu upadne, ale konec je zase akční. Takový správný tipycký béčko na nedělní odpoledne. Všechno dosejpá, mozek si bere dovolenou a já se můžu jen bavit. A navíc Savage je sympaťák. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas se tu objeví několik humorných chvilek, ale jinak je to docela bída. Rozhodně jsem od toho čekal mnohem víc a především mě moc nepotěšil výkon Johna Savage. Jediné na co se tu dalo dívat byla docela pěkná herečka, ale ty jsou v každém druhém filmu. Takže si tenhle film rozhodně nekupujte, protože jde o zbytečně vyhozené prachy!!! ()

5150 

všechny recenze uživatele

Díky ústřední dvojici a prostředí, tohle hodně připomíná dobrodružnou klasiku HONBU ZA DIAMANTEM, ale samozřejmě to není tak dokonale vychytané..)) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Ani nie tak triler ako dobrodružno-akčný film. Prvá polovica je slabá, aj tým, že sa v nej prakticky nič nedeje, aj chabo vystavaným príbehom. Tá druhá je už o inom - nechýba akcia, trochu napätia, exoticky pôsobiaca džunglová lokácia a slušné tempo. Dokonca sa vydarilo aj pár hlášok. John Savage v hlavne úlohe celkom ujde. ()

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Naivní a špatně natočený snímek plný klišé, s mdlými a nezajímavými hlavními postavami. Jediné plus je příroda Belize, což není mnoho... ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film si pamatuji z koloběhu VHS, jakých na konci osmdesátých let bylo docela hodně. Všechny si byly velmi podobné. Na začátku 90. let bylo těchto podobných filmů ve videopůjčovnách celá řada. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

V ramci dvd edice je to naprostá perla, ale v širším pohledu je to sotva průměrná podívaná se slušnou kamerou, naivním scénářem a podprumernymi hereckymi vykony. ()

Reklama

Reklama