Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šerif Chad Lucas (Audie Murphy) se svým zástupcem Capem (Denver Pyle) jsou na stopách zločince Drago Leonona (Morgan Woodward), který plení v Coloradu vše co se mu dostane do rukou. Při přepadení vlaku Dragem je Chad zrazen svým zástupcem a zraněn. Když se dostane do města Logepole je ošetřen. Zranění mu způsobí dočasné výpadky zraku. Ve městě je ovšem tou dobou Drago, a tak šerif neváhá a snaží se jej chytit. Ten ovšem unese dívku Uvalde (Joan Staley) a prchá. Chad dává dohromady skupinku mužů a nehodlá polevit dřív než Draga dostihne. (Mol)

(více)

Recenze (2)

Mol 

všechny recenze uživatele

Těžkej nízkorozpočťák, kde už v úvodní scéně bylo vidět, že akční sekvence jsou nastříhaný z jinejch filmů. Například přepadení vlaku z filmu Night Passage (1957). Herectví je tady mizerný, hlavně asi od tý ženský mno a nasvícení v jednotlivejch scénách stojí taky za hovno. Film ovšem táhne Audie a dá se v pohodě shlídnout. Je to takovej ten typickej western který jsou za 3 hvězdy. Bohužel v tomto případě musím sundat jednu hvězdu za diletantství. ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Ne moc dobře napsané, ne moc dobře natočené, ale vem to čert! Mě jen zajímá, jak se ta hopsanda dostala ze šatů do kalhot. To mi hlava nebere. V rámci žánru za 2,5. ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Pro akční sekvence filmu jsou použity záběry z jiných filmů. Příkladem je úvodní přepadení vlaku z filmu Night Passage (1957), ve kterém hrál taktéž Audie Murphy, nebo noční útok na tábor, který je z filmu Bend of the River (1952). (Mol)
  • V závěrečné scéně, kdy hlavní boss Drago (Morgan Woodward) spadne ze skály, je vidět poé, co dopadne mimo záběr, polštář, který vyletí do vzduchu. (Mol)

Reklama

Reklama