• Trellíno

Jeden z těch horších seriálů, ale hlavní roli tam hrál můj kamarád, takže pro něj mám jistý druh slabosti.(29.1.2004)

• lesumir

Proč jen my češi umíme tvořit vynikající seriály pro děti? :-)(16.8.2008)

• Zdeňka

Tohle je trapárna na entou. Vybavuji si ten díl, kdy nějakou tu holku chtěli vystrašit spolužáci a Aneta ji šla ochránit. No uznejte!(24.2.2008)

• hygienik

Knižky, boli krásne, citlivé, veľavravné, holandské. Film bol povrchný, treťotriedne urobený, zle adaptovaný na české pomery. Vôbec nechápem prečo to museli počešťovať. A keď už prečo tam nechali mená Jesika a Pol. Keby tam nechali tie holandské reálie - korčuľovanie na jazere, kajakovanie v prieplavoch a trošku rozvinuli vzájomné vzťahy postáv, bol by to dobrý seriál. Takto je to odfláknutá robota. Prečítajte si radšej knižku!!(13.4.2007)

• duddek

Kombinovat nizozemské prvky (výhradní pohyb na kole, jména) s českými (např. Barbora si v posledním díle prozpěvuje "Čechy krásné, Čechy mé...") mi nepřipadá zrovna šťastné. Celková kvalita nic moc, ale když přežijete úvodní dva díly, najdete i hrstku dobrých momentů. :) Každopádně, nebýt postav jako Lukáš, Pol atp., bylo by sledování o hodně snesitelnější.(2.9.2008)

Jejda, kam se poděla Annejet? Já vím, že v českém prostředí nemohl seriál dle nizozemské předlohy dopadnout o moc lépe, ale proč tvůrci nenechali Anetu a její přátele trochu povyrůst? Oddělit od sebe jednotlivé roky? Spousta scén (i výběr herců) pak vyznívá jako fraška, jen tápu, která z postav na tom tratila nejvíc. Nezbývá než se vrátit ke knížkám...(8.1.2008)

Na tohle se já díval rád, navíc tam hrála Anetu jedna moc pěkná herečka. :-)(17.1.2008)

• prasklinka

knížku jsem četla jako malá holka a tak jsem se těšila na seriál, ale seriál byl velkým zklamáním.(7.2.2009)

Děti sice hrají velmi toporně, ale jsou celkem sympatické. Zato role dospělých jsou obsazeny skvostně, možná proto je ž tak viditelný amatérismus malých herců. Příběhy jsou zajímavé, scény přirozené a prostředí velmi hezké. Celkově vzato hezký miniseriál pro děti na zimní podvečery.(23.1.2012)

• pl4nt

Jedna hvězdička za to jak neuvěřitelně trapný seriál to je :D(27.8.2008)

• hanzi_111

Strašný seriál, strašně natočený, trapné situace, které ze života rozhodně nejsou...(19.8.2008)

• ==T=P=M==

pyčovina ...(14.8.2008)