Cikánka

Gypsy Woman

Romantický

Velká Británie, 2001, 83 min

Sheree Folkson

Mi se to i celkem líbilo, od začátku až po ubytování v hotelu moc pěkné, později trochu moc romantické, ale přesto hodnotím pozitivně. No ne holt každý zahodí sto táců, plat sto táců ročně a vydá se s ženou, dvěmi dětmi a koňmi vstříc osudu... Btw: Jack Davenport je roztomile neohrabaný...(1.5.2006)

No jo, no. Miloučké, romantické a nepřekvapivé. Takové fajn podívání na lenošivé odpoledne. /24. 10. 2010/(24.10.2010)

• farmnf

16 minut jsem vydržel bez použití tlačítka NEXT(ještě že tam je). Rádoby akčně komediální slátanina s příchutí romantiky. 2 * za kameru.(5.3.2011)

• Lobotomas

Scénář: Steve Knight(28.7.2007)

Velmi příjemný nenáročný kousek. Jako jednohubka :) A dobrá!(1.5.2006)

Film je charakterizován jako romantická komedie i když výstižnější by bylo komediální romance. Začátek je totiž spíš komediální a závěr zase spíš romantický. Příběh sám se na počátku jeví jako velmi originální, ale v průběhu se stává předvídatelným - neurazí ani nenadchne, nepřekvapí ani nenudí, prostě vcelku příjemný film na sobotní podvečer. Zkrátka Pretty Woman je jen jedna a taky nevěřím, že by se chlap z lásky vzdal pohodlí a peněz a začal kočovat.(24.9.2011)

Pekna hudba, pekne exteriery, pekna zena, pekna prsa a obcas i vtipne dialogy... Pekne 3 hvezdicky nebo trochu osklivejsi 4.(17.1.2011)

Prvá polovica filmu je výborná, ukazuje väčšinou kočovný život cigánov, s jemnou dávlou humoru, ktorý príliš nevadí. Herecké výkony sú kvalitné, hlavne Jack Davenport v hlavnej úlohe. Druhá polovica filmu je skôr romantická a menej komická. Scenár je slabý a romantika tiež dosť nevychádza, takže som sa začal nudiť. finále nieje zlé a sú to celkom dobré tri hviezdičky.(14.2.2004)

Původně jsem neměl v plánu se na ten film vůbec dívat, ale párkrát jsem šel okolo televize, až jsem zůstal sedět. Klasická romantická se vším, co k ní patří a navíc ještě poměrně vtipná. Hlavně teda první část. Žádné velké umění, ale neurazí.(2.5.2006)