Reklama

Reklama

Evelyn: The Cutest Evil Dead Girl

všechny plakáty
Komedie / Fantasy / Horor / Krátkometrážní
Kanada, 2002, 8 min

Recenze (14)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Brade Peytone, lepší kombinaci Burtona (Vincent, Beetlejuice, Corpse Bride a ještě pár věcí k tomu) a Sonnenfelda/Fullera (Pushing Daisies) než ty nikdy nikdo světu nedal. Asfaltově černý a stejně tak hustý humor, dokonalá stylizace, a pointa doprovázená kouzelným voiceoverem, prostě pecka na projasnění jakéhokoliv dne:) Bohužel to není originální, "jen" to skvěle pracuje s tím, co už vymysleli jiní, takže to nemůžu dát na pět hvězd. Ale 80% je taky dobrých... in a special kind of a dead person way;) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

O nejvychytralejší a nejmrtvější dívce z předměstí, která by v Addamsově famílii opravdu nevyčnívala a která se právě nešťastně zamilovala. Humor černý jak vylitá tuš, naprostá vizuální zvrácenost a pointa, ze které tuhne i ten široký úsměv na rtech. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nosit oblečení Tima Burtona z vás furt nedělá Tima Burtona:). Brad Peyton to asi pochopil až v závěru, ale pokud ani tam, tak je to opravdu škoda. Evelyn je v rámci mezí snad i sympatická, příběh prosťoučký a závěr správně morbidně šťastný. Kdyby z toho nevyčnívala snaha bejt jako Tim, tak bych šel možná i výš s hodnocením. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Představte si oživlé Burtonovské animáky a máte přibližnou představu o tomto krátkém filmečku. Opravdu moc hezký příběh o nejhezčí mrtvé holce na světě inspirovaný právě Timem Burtonem (např. vypravěč, který někomu připomene Vincenta) si ale od něj bere jen to nejlepší a celkově krása pohledět na kulisy a kukuče herců. Mám jen jednu otázku - Kdo to je Brad Peyton (režisér snímku) ?? (9/10) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený kanadský snímek. Brad Peyton sice není tak dobrý jako Burton, ale i on si s tím poradil docela obstojně. Nechybí černý humor, atmosféra má místy zajímavý nádech a hlavně ta holčina ve žlutých šatech byla k sežrání. Každopádně bych přivítal, kdyby tvůrce ještě více přitvrdil, ale to jen tak… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že tá burtonovská atmosféra, ktorú tam mnohý vidia, vlastne ani nieje. Nemá to tú správnu výpravu ( papierové kulisy rozhodne nepomáhajú ) a ani štylizáciu. Ako inšpirácia, ale poteší. ()

Llewellyn 

všechny recenze uživatele

Špatne to není.. ale nápadité také ne.. Burtonův Vincent a Edward a pak Lenore dokupy (no, řekněme, že burtonovy verše, vizuálnost a detaily jsou dokonalost sama. S tímhle se to moc srovnávat nedá). Herečka v hlavní úloze má však hezkou mimiku.. ()

Houbař 

všechny recenze uživatele

Stylizace jako Burton, předvídatelný, lehce natemnělý příběh. Prostě pěkný kraťas, který si má cenu pustit, protože tak příjemně zahřeje na srdíčku. ()

Reklama

Reklama