Bill Hicks: Relentless (video film)

Komedie

Velká Británie, 1992, 61 min

Chris Bould

Hrají:

Bill Hicks

Mnoho lidí si myslí, že Bill Hicks uměl pouze na všechno a všechny nadávat a to je všechno. V tom se ovšem pletou, všechno o čem mluvil mělo význam schovaný za sprostými slovy. Snad ve všem co kdy řekl s ním souhlasím a pokaždé se u jeho videí hodně pobavím. Bill je podle mě ten nejlepší komik, škoda, že umřel tak mladý... R.I.P.(19.12.2011)

Bill Hicks měl jazyk ostrý jako břitva a nebál se vyjádřit svůj kritický názor, a to klidně do očí divákovi, kterého se zrovna týkal. Člověk se jeho vtipným komentářům a poznámkám ke stálým tématům zasměje (jako u mé nejoblíbenější "Do you think when Jesus comes back, he ever wants to see a fucking cross?"), občas však mají i poněkud hořký dozvuk. Je to hodně přímé, ostré, občas mi to přišlo až příliš přehnané. Jeho názor na hudbu bych však tesal do kamene.(9.7.2011)

Obsahově hodně dobré, ale vadilo mi to Billovo neustálé pitvoření, kterým význam i vtip svých skvěle vypointovaných monologů citelně shazoval.(27.5.2012)

Humorista-Komentator ktory poukazuje neskutocne vtipne na problemy dnesnej doby.Bez servitky a bez akychkolvek vyhrad pali do obecenstva svoje narazky!Bill Hicks je asi najlepsi Humorista na svete,mna osobne inspiruje..(17.11.2011)