Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Kimble je tvrdý policajt z L.A., už léta pátrá po drogovému dealerovi Cullenu Crispovi. Zdá se, že jedinou osobou, která ho může usvědčit ze zločinů, které spáchal, je jeho bývalá manželka, která není k nalezení. Kimble vypátrá jméno školky v Oregonu, kam chodí její syn. Nic nejde podle plánu a Johna čeká nejnáročnější úkol jeho kariéry, bude muset učit v mateřské školce! Jeho kolegyně Phoebe, která se tam měla ucházet o místo učitelky, onemocněla a on je nucen nastoupit místo ní. Kimble bude se muset naučit získat si respekt u houfu capartů bez toho, aniž by prozradil své pravé poslání. Bandu mrňat, která ho nejprve skoro zničí, nakonec zkrotí a získá si jejich lásku. Poklidná atmosféra ale netrvá dlouho. Na scénu přichází bezcitný Crisp, který si přijel pro syna. (TV Nova)

(více)

Galerie (111)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama