Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční hvězda Arnold Schwarzenegger je tentokrát frustrovaným předměstským šerifem Markem Kaminskim, který doufá, že se bude moci vrátit k FBI. Soukromě se pustí po stopách mafiána Luigi Patrovity, který kontroluje organizovaný zločin a černý trh v Chicagu. Oficiální kruhy nejsou schopny proti mafii nic učinit, ale Mark městu pomůže... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

dyfur 

všechny recenze uživatele

Vizuálne tu bol na tom A.Schwarzenegger veľmi dobre- v plnej sile,ale príbeh i na jeho pomery strašne plytký.Celú moju výtku by som dal do jednej otázky:"Načo sa mal votrieť do priazne mafiánov "-načo celá tá väčšia polovica filmu - keď ku koncu i tak všetko vystrieľa ....jááj to by vlastne film mal len tak do pol hodiny dĺžky.... - čiže ten "infiltračný úvod" bol len vlastne "predlžovák"-predohra k sólu pre jednoho strelca. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Jak je to o tom vstupování do stejné řeky? Natočit druhé Komando se zkrátka Arnoldovi nepodařilo a v mafiánském prostředí působí ještě křečovitěji než v mateřské školce. Výsledkem je nevýrazné béčko, které má sice občas světlejší chvilku, zejména v závěrečném zúčtování, přesto je to zřejmě nejslabší film od chvíle kdy jako Barbar Conan vyrazil mezi akční hvězdy. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Akční béčko s Arnoldem v hlavní roli. Děj je poněkud stupidní, ale to vynahrazujou akční scény, kterejch je ve filmu dostatek. Pokud máte náladu na akci, hodně střílení, hodně mrtvol a občas nějakou tu Arnoldovu hlášku, můžu vám film doporučit. Pokud chcete cokoliv jinýho, dejte od toho ruce pryč. Jinak když ve filmu vidim, jak někdo jen tak vykopne z auta vlepený čelní sklo, tak se celej osypu... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Musíme ho zabít dřív, než zabije on nás." Jak může dopadnout souboj jednočlenného komanda s mafií? Obvykle záleží na personálním obsazení obou družstev, ale tady je vše jasné. Ten rakouský svalovec, co si hraje na šerifa, na mafiána a na agenta je totiž obvykle neporazitelný. Tentokrát je dokonce i neprůstřelný, protože jinak by ho alespoň jedna z milionu vypálených mafiánských kulek musela zasáhnout. Jenže na druhou stranu trefte někoho, kdo při bitce máchá prackama jako hladový medvídek, revolver se mu ztrácí v obrovité ruce a ze samopalu střílí jak rockový kytarista. Já jsem se přitom prostě tupě bavil a nejvíc jsem si užil průjezd casinem s odtahovkou. Tomu říkám zaujmout pozornost. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Chris Boardman: 1. Brains and Trains [1:43] ,2. Kaminski Stomps [3:31] ,3. Cemetery Tense [1:33] ,4. Lamanski Chase/Lamanski Syn [4:51] ,5. In a Squeeze [1:36] ,6. Ice Cold Bomb [1:06] ,7. J.P. Brenner Emerges [1:18] ,8. Going to War [2:17] ,9. Water Heater [1:17] ,10. Hi, Rudy [1:11] ,11. Petro Camp [1:56] ,12. I'm Smart/What's the P?/Leak Alley [2:43] ,13. Jogger Cop/Magic or Magnets/Your Lights [2:00] ,14. Meet Me [0:42] ,15. Harry Shot [1:16] ,16. Harry Walks [0:51], ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • V jednom rozhovore Schwarzenegger povedal, že toto bol prvý film, v ktorom nosil drahé, moderné šaty. V jeho predošlých filmoch na šatstvo veľa peňazí z rozpočtu nezvýšilo. (m.a.t.o.)
  • Ve filmu Mark Kaminsky (Arnold Schwarzenegger) pronese větu "I'll be right back." Jedná se o narážku na frázi "I'll be back." ze snímku Terminátor (1984). (Rominator)
  • Režiséra druhého natáčecího štábu a koordinátora kaskadérů na filmu dělal Glenn Randall Jr., v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Glenn Randall. (Rominator)

Reklama

Reklama