Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od chvíle, kdy John Connor s matkou a terminátorem zabránili zkáze lidstva, uplynulo deset let. John se snaží žít tak, aby ho stroje nedokázaly najít. Vymazal o sobě všechny údaje a zničil vše, co by ho mohlo spojovat s minulostí. Jedné noci se ale objeví nejdokonalejší typ terminátora s označením T-X, který se vydá hledat cíle určené k likvidaci. John je zraněn při autonehodě, a tak se vloupe na veterinární kliniku pro léky. Přistihne ho tam Kate, která se vrátila kvůli jedné ze svých zákaznic. Ukáže se, že se oba znají ze školy, ale dřív než si cokoli stačí vysvětlit, vtrhne na stanici T-X a zabije zákaznici v domnění, že jde o Kate. Zjistí, že v budově je i její hlavní cíl John Connor, ale dřív než je stačí oba zabít, zachrání je starší typ terminátora T-101. Ten pak Johnovi řekne, že byl vyslán, aby ho chránil, a že soudný den byl jejich zásahem před deseti lety pouze oddálen a nyní zbývají do vypuknutí jaderné války pouhé tři hodiny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 089)

Morien 

všechny recenze uživatele

Jistě, že se tento film na míle vzdálil svěží novotě jedničky a emocionálně-mechanické dokonalosti dvojky, ale stejně ho mám poměrně ráda, už jen (možná asi jen) kvůli konci, to je prostě maso a hotovo. Myslím si, že hlavní důvod všeobecně špatné pověsti T-trojky (kromě milionu dalších detailních stížností teda) je nenaplnění žánrových očekávání. Tohle totiž není akční sci-fi thriller, na který se všichni těšili, nýbrž komediální road movie o smyslu a důležitosti rodiny, které se tedy shodou náhod účastní několik zabijáckých robotů (pardon, ne robotů, ale kyborgů) a americká armáda. Neříkám, že si to kvůli tomu zaslouží méně přísné oko nebo prominutí některých těch pitomostí, ale občas není na škodu se zamyslet, na co se to vlastně člověk dívá (i když je to film z kategorie vypnu-mozek-a-bavím-se). -"Desire is irrelevant. I am a machine." ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tvůj zmatek není na místě. Je to zdravá, plodná žena." Bývaly doby, kdy chlap chtěl od ženský trochu víc, ale to ještě kolem nich nebouchaly jaderný bomby, takže tady plně chápu tvrzení psychologa T-101. Ten mě tradičně bavil, budoucí manželé si taky střihli pár slušnejch předmanželskejch hádek a T-X na vysokejch podpacích byla kouzelná. Prostě bitky slušný, honičky originální a konec nečekanej. Tak to mám rád. A to jsem měl obavy, že se budu muset terminovat. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pocta a zároveň seriózní pokračování. To je TERMINÁTOR 3. Arnold Schwarzenegger se naposledy vrátil a to se vší parádou. Režisér Jonathan Mostow jako by věděl, že se Cameronovi nemůže rovnat a tak udělal film z pozice fanouška pro fanoušky. Triková stránka je bezchybná. Přidává se k ní spousta výborných akčních scén (scéna z jeřábem už navždycky zůstane nepřekonatelnou), vtipných scén a zároveň temné atmosféry, která je na začátku málo znát, ale s přibližujícím se koncem roste. Není to tak dokonalé jako díl předešlý, ale stejně. Co mi zbývá říct jiného než dobrá práce :-)? 92%. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Terminátor 3 mě hodně dost zklamal. Nejenom ty praštěný vtipy v striptýzovým klubu a vykrádačky z předchozího filmu, a taky Exterminátora - navíc je to i stejně tak umělý. Prostě mám rád filmy v komorním duchu a ne hned do toho cpát debilní parodii. Už jen když vezmu ty bitky, tak Šwajcík terminátor je sice stroj, ale z venku je potažen lidskou tkání a když proráží zdi a skoro nikde ani škrábanec vypadá to dost blbě. Neříkám, že je to naprostý odpad, pač příběh tam je a i poměrně solidní zakončení, ale na jedničku, ani dvojku to rozhodně nemá ani omylem. Ke sníženému hodnocení, mě nutí i fakt, že laťka u předchozích filmů byla posazena hodně vysoko. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Není to ani moc zklamání, protože jsem takový výsledek čekala. Minimálně první polovina je taková trochu parodie. Je pravda, že člověk se celkem pobaví a zasměje, ale ta tam je atmosféra původních Terminátorů a s tím se odmítám smířit. Tohle je vlastně jen průměrný akční film, s pár hláškami, vesměs špatnými hereckými výkony a několika celkem zdařilými scénami. Film si dokáže užít asi člověk, co se smíří s tím, že tenhle výtvor nemá s původními Terminátory moc společného. Škoda, že celý film nevypadá jako jeho závěr, který je jednoduše úžasný. ()

Galerie (147)

Zajímavosti (73)

  • V posledných minútach snímky, keď sú John (Nick Stahl) s Kate (Claire Danes) zavretí v protiatómovom kryte, sa z vysielačky ozvú slová: "Hello? Can somebody hear me? Is anybody there?" Možno ide o odkaz na Deň po (1983), na ktorého konci sa tiež z vysielačky ozvali podobné slová: "Hello. ls anybody there?" Oba filmy sa skončili svetom zničeným po nukleárnej vojne. (AxelWers)
  • V scéne z pumpy, v ktorej Terminátor (Arnold Schwarzenegger) hádže do nákupného košíku rôzne produkty, siaha aj po oplátkach značky Manner, ktoré sa vyrábajú v Rakúsku - v krajine, z ktorej Schwarzenegger pochádza. (GTS_PUNK)

Související novinky

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (více)

Bruce Willis má hezčího zástupce

Bruce Willis má hezčího zástupce

21.11.2007

Minimálně v sci-fi thrilleru The Surrogates, který začne v únoru natáčet Jonathan Mostow. Tomu scénář podle stejnojmenné komiksové předlohy napsali staří kámoši Michael Ferris a John Brancato, s… (více)

Stallone básní a střílí teenagery

Stallone básní a střílí teenagery

20.11.2007

Ovšem ne v jednom filmu, i když by to bylo zajímavé (něco ve stylu dávných vikingských bardů, kteří museli umět setnout nepříteli hlavu a pak, ještě než tělo vychladlo, o tom zazpívat ve verších ;-))… (více)

Reklama

Reklama