Duch z počítače (TV film)
I Downloaded a Ghost
Duch z počítača
Komedie
Kanada / USA, 2004, 90 min
Kelly SandefurHudba:
Tim JonesObsah
Není tajemstvím, že někteří duchové nemohou po smrti najít klid a proto bloudí světem, dokud se nenajde někdo, kdo by jim ho pomohl najít. Stejně tak není tajemstvím, že pokrok jde nezadržitelně kupředu a počítač, včetně připojení k internetu se stává zcela běžným. Bylo tedy jen otázkou času, než bloudící duchové začnou využívat počítač, přesněji řečeno internet. S jedním takovým se setká dvanáctiletá Stella Brownstone, která se rozhodla připravit na Halloween ten nejúspěšnější a nejstrašidelnější dům a při hledání inspirace náhodou narazí na internetu na internetové stránky ghost.com a poněkud nečekaně si odtud stáhne opravdového ducha.
Stažený duch však není pro zábavu, spíše naopak. Nejenže ho nevidí nikdo jiný než Stella, což je samo o sobě zdrojem nečekaných potíží, ale navíc je protivný až nesnesitelný a začne nutit Stellu, aby mu pomohla vyřešit jeho problém nebo zůstane a bude ji strašit celý život. Jmenuje se Winston, za živa býval taxikářem a hledá nepříliš cennou sošku, jejíž krádeži kdysi nezabránil, když náhodou vezl její zloděje. Dalším problém je, že Winstonův problém je potřeba vyřešit rychle. Stella požádá o pomoc svého nejlepšího kamaráda Alberta a pustí se společně s ním do toho nejtajemnějšího, nejneobvyklejšího a také nejbláznivějšího dobrodružství. (oficiální text distributora)
Zíza
odpad!Znechucená odcházím od TV a říkám, že já blbá si ji zase jednou pustila...(26.3.2010)
hans500
Hodně špatný film, 2* a nebýt Ellen Page tak ještě míň.(27.6.2010)
johnny2005
odpad!Ještě dnes si vzpomínám, jak strašně mě tento film před lety poznamenal.(3.1.2007)
Blazin
Klasický "rodinný" film, který víme jak přesně dopadne a jak bude děj probíhat, což s tím se tak trochu počítá, ale i když bere člověk tohle jako skutečnost a počítá s tím, tak to je stejně nudný a stejně si člověk na konci říká já to věděl.(6.4.2009)
Castorr
Absolutní blbost, jediný pozitivum a proč jsem to dokoukal je dokonalá Ellen Page.(29.11.2009)
ijacobo
odpad!Tesáky, Panika, Duch z počítače. Proboha, co dál "režisérka" Kelly Sandefur provede?! Snad už nic! Tento film dokázal znechutit mou pohodovou neděli!(29.11.2009)
oregon.fox
To jako bylo v kinech?? Ufff.. A kdyby ne, tak tento film vás utvrdí, že americká televizní produkce je v drtivé většině naprosto otřesná. Navíc, ten český dabing - hrůza.(28.7.2004)
Profík
Jedna hvězda pro Ellen Page, kvůli které jsem to vlastně celé viděl. Jako zajímavost v její filmografii.(21.10.2010)