Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vrcholu životních úspěchů stojí nakladatel knih Stevenson Lowe, který ve svém soukromí příliš nehodlá měnit své mládenecké zvyky a spoléhá na toleranci své vyvolené dívky. Julia má se svým dlouholetým milencem neobyčejně velkou trpělivost a marně čeká, že se ke zpečetění jejich vztahu konečně jasně vyjádří. Všechno dostává nečekaně rychlé obrátky v okamžiku, když se Stevenson nastěhuje do starobylého domu v centru města. I tady je ale Julia tím druhým kolem u vozu. Popravdě řečeno - až třetím: dům totiž léta obývá dvojice duchů, kteří dokáží Spencera zaměstnat" natolik, že nemá na nic jiného pomyšlení. Naštvaná a roztrpčená Julia dostane na svého vyvoleného pořádný vztek. Jistou naději na lepší život proto očekává v náručí politika a senátora Willyho Dodge. Do sebe zahleděný Stevenson musí projít peklem lásky" a přitom se rozhodnout, co pro něj má největší cenu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

otík 

všechny recenze uživatele

Příjemná duchařská oddechovka s příjemným obsazením a poklidným tempem. Příběh muže, který se nastěhuje do domu, kde nadále jako duchové přebývají dva starší manželé, přičemž stejně jako oni i náš hlavní hrdina poněkud plave ve vztahu. Vskutku příjemný romantický filmeček na nedělní podvečer. Hudba: Richard Hartley ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Maggie Smithová a Michael Caine jsou znamenití herci, ale ani oni nemohli zachránit tuto velmi neoriginální, skutečně slabou komedii. Škoda, vypadalo to slibně. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Zábavná romantická komédia s Maggie Smith a Michael Caine ako očarujúcimi duchmi bývalej éry. 6/10 ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie s duchařskými prvky. James Spader jako obvykle podává slušný výkon. Sekretářka to ovšem není. 60% hvězdiček ()

movie 

všechny recenze uživatele

Vtipný snímek veterána Petera Yatese se skvělým obsazením (Spader, Caine, Smithová)BTW-duchařské duo Ciane-Smithová je okouzlující. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama