Reklama

Reklama

Přepadení ve vzduchu

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

John Cutter je bývalý příslušník protiteroristické jednotky, který provádí školení leteckého personálu pro případ únosu letadla. Po tragické události, kdy nedokázal zabránit vraždě vlastní manželky, odešel ze služby a nyní po dlouhém váhání přijal nabídku svého přítele Slye Delvecchia, aby nastoupil na pozici šéfa bezpečnosti u velké letecké společnosti. Na své jmenování odlétá do Los Angeles stejným letadlem, kterým je bez vědomí pasažérů přepravován v doprovodu dvou agentů FBI chladnokrevný zločinec Charles Rane. Ten má na palubě několik kompliců, kteří ho krátce po startu osvobodí a letadlo unesou. Cutter, který je v době přepadení na toaletě, unikne pozornosti teroristů a podaří se mu upozornit policii. Vzápětí zneškodní jednoho z únosců a vypustí palivo, čímž teroristy přinutí k přistání na nejbližším letišti. To je však pouhý začátek dramatického střetnutí mezi osamělým Cutterem a nelítostnými teroristy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

mira007 

všechny recenze uživatele

První role, kde jsem zaregistroval Wesleyho Snipese, jako expert proti teroristům na palubě letadla, kteří chtějí osvobodit svého převáženého šéfa. Sice akční béčko za menší peníze, ale v solidním tempu se snesitelnou stopáží. Vždycky mi tenhle film přišel jako klon Boeing 747 v ohrožení, který je o třídu výš, ale i tady je zajímavé obsazení vedlejších rolí Sizemore, Hurley ... ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Tak já nějak nevím co tím vším pan Hooks myslel.Že by to byla komedie?Nene,na to tam bylo málo buranskejch policajtů.Že by drama?Nene,nic dramatickýho se za celou dobu neudálo.Že by thriller?Nene,napětí nejspíš letělo úplně jiným letadlem.Už to mám,akční film.Sice s minimem jakékoli akce a když už tak velmi špatně natočené.Bylo na tomhle filmu vůbec něco zajímavýho?Možná Snipes,když kolem sebe kopal. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

John Cutter (Wesley Snipes) po smrti své manželky opustil své zaměstnání agenta, a v poslední době jen přicmrndává kde může (protiteroristické školení, a tak). A tak když mu jeho kámoš Sly Delvecchio (Tom Sizemore) může dohodit práci v L.A., Cutter přijímá - aspoň přijde na nové myšlenky. Ale stejný let jako Cutter si vyberou agenti FBI pro převoz nebezpečného vězně, Charlese Raneho (Bruce Payne). Ten a jeho lidi si nenechají ujít poslední příležitost, jak svého šéfa osvobodit - ať to stojí co to stojí. A proti nim stojí jediný muž - John Cutter... Což o to, film to není úplně špatný, ale to by o pár let později nesměl být natočen film téměř na stejné brdo, jen o několik (desítek) tříd zábavnější, Con Air. Takhle jsem jen čekal, kdy a koho Wesley Snipes odkrágluje dřív a koho pozdějš. Sice se to Kevin Hooks snažil trochu zamotat (a film tak prodloužit) absolutně zbytečnou scénou na pouti, ale i to šlo nějak přečkat. Co ale musím pochválit je výborný záporák, Bruce Payne! ()

PinkCrimson 

všechny recenze uživatele

Slabota, slabota. Akční scény s Wesley Snipesem fajn, zápletka scénáře vypadá nadějně, ale realizace jaksi pokulhává, hlavní postavy příliš černobílé, v ději spousta vaty. Až na výjimky víceméně nuda. A mimochodem, zajímavá věc, dost často mě napadá, co asi vede distributora k přejmenování názvu filmu; Passenger 57 je název, který je tak nějak unikátnější a zapamatovatelnější, dát do názvu Přepadení film zas o trochu posunuje do béčkové produkce. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Wesley je fajn ale ked nahana upirov, slaby scenar mu tu velmi nepomaha, slabe aj na 90te roky, vela nedotiahnutych scen, bitky hrane je to vidiet, ze je to umele. Film zhliadnuty pre Elizabeth Hurley ktora si tu zahrala zaporacku v podobe letusky s velkou pistolou s tlmicom pobehuje po lietadle, vela priestoru nedostala. Taka retro oddychova nahanacka na nedelny podvecer. Snad jedna hlaska stojaca za povsimnutie, utekajuci terorista v zabavnom parku pllnom asi 150tich ludi a velitel zahlasi: "chlap s modrymi gatami a bledym sakom-najdete ho!" ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Robert Hooks, který ve filmu hraje postavu Dwighta Hendersona, je otcem režiséra Kevina Hookse. (Cheeker)
  • V televizní verzi jsou některé scény navíc. (Cheeker)
  • Kniha, kterou Wesley Snipes čte v letadle, nese název The Art of War. O 8 let později hrál Wesles Snipes ve filmu, který se jmenuje stejně jako kniha. (Bauer)

Reklama

Reklama