Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž přepadne ženu, uškrtí ji a hodí do řeky Ohio. Pittsburská policie pak vyloví čtvrtou oběť škrtiče „Karkulky“. Tom s otcem, kapitánem Vincem Hardym, po dramatické honičce škrtiče dostihnou, ale při pokusu zastavit ho obě auta havarují. Škrtič uteče, Tom je zraněný a kapitán Hardy v přestřelce umírá. Z  jeho smrti je obviněný tulák Kesser, ale Tom v jeho vinu nevěří. Podle něho je Kesser jen obětním beránkem a na základě zjištěných skutečností Tom tvrdí, že jeho otce zastřelil policista. Děj pokračuje po pěti letech. Uzavřený a samotářský Tom bydlí na hausbótu a slouží u říční policie, kde má pověst odvážného muže, který má však slabost pro alkohol. Stále se nevyrovnal se smrtí svého otce a nevzdává pátrání po jeho vrahovi. Dostane nového parťáka, ale nelibě nese, že je to začátečník, a ještě k tomu žena. Musí však uznat, že Joan Christmanová je dobrá, spřátelí se a zanedlouho se jejich přátelství změní na lásku. V té době řeka zase vyplavuje jednu ženskou mrtvolu po druhé a John je přesvědčen, že jde o stejného pachatele, i když před lety vrah své oběti škrtil a teď je střílí. Dokonce je přesvědčen o tom, že mu vrah oběti schválně předkládá, aby je našel právě on… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +Bruce Willis, Dennis Farina, dabing, dobrá akce, napětí, obstojná hudba -jen mírně nadprůměrně, takový scénář už tu byl a v lepším podání/// Jo, nakonec to šlo. Nebýt tam Bruce Willis a Sarah Jessica Parker (mezi nimiž to docela dobře jiskřilo) tak je to podprůměrný film, který by asi nestál zapozornost. Ovšem s tímto obsazením (i ve vedlejších rolích) je to docela zajímavé. Příběh tu už tisíckrát byl, takže nic nového nečekejte a přestože je to Willisův slabší kousek, tak určitě by ste ho neměli vynechat./// Celkem 66%/// PS: Dal jsem mu dokonce přednost před Komandem .-) Podruhé viděno 21.3.2011 aniž bych si uvědomil, že jsem to viděl vlastně docela nedávno, podruhé se mi na to koukalo ještě lépe. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Rowdy Herrington, tvorca kultového Roadhouse, síce nepatrí k režisérskej špičke, ale tentoraz si myslím, že odviedol dobrú prácu. Pomalšie tempo príbehu tentoraz nie je na závadu, ba naopak. Film je príjemným spestrením večera, nie je to síce žiadna akčná smršť plná akcií, ale pri filme sa nenudíte, inak akcie tam sú dobre urobené, takže dosť slušný thriller. Bruce predvádza svoj štandardný výkon. Tým film drží nad vodou. Jedna z scén hodná zapamätania je podľa mňa automobilová naháňačka po meste. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis je špinavej, smradlavej chlap, kde ho jeho problémy dobíhají mílovými kroky, proto chlastá. Vlastně naprosto klasickej stav devadesátkový postavy. Na dostřel sice není úplně top zapamatovatelný film jako Smrtonosná past nebo Poslední skaut. Na to mi vadila ta debilní milenecká linka a občasná nuda, ale zase Bruce byl životem vošlehanej chlap a to se mi líbilo. Tak napsanou postavu jsem neviděl už hrozně dlouho. V současnosti se s ní člověk spíš už ani nesetká. O to víc jsem si ji pak vážil. Vždyť právě takový postavy mě dokázaly vždycky udělat největší radost, vysloveně. A k tomu i akce byla slušná, upřímná. To se dneska taky už nenosí. No a protože tenhle film má takové hodnocení, jaké má, tak mu dám o hvězdičku víc, než bych dal normálně, protože tenhle film si vyšší hodnocení určitě zaslouží. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ano ano - asi někdy do roku 1995 byla Sídžej Párkr hezké děvče, to až potom se proměnila v monstrum s koní hlavou, jež si užívá sexu ve městě společně s dalšími feministickými klisnami...tento film jí ale sedl, dokonce to jiskření mezi ní a Brůsem bylo hodně reálné. Film nenabízí nic převratného ani revolučního, ale co jsem od kriminálky dostat chtěl, jsem dostal..................moje hodnocení = 6,,5 z 10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě se dočkáme několika přestřelných scén, ale to k tomu už tak nějak patří. Jinak s ohledem na kvalitu scénáře a divácké očekávání vcelku povedený thriller, který buduje poměrně slušné napětí. Z bývalého čestného poldy je chlastající příslušník říční policie, kdysi totiž šel proti nepsaným pravidlům policejní soudržnosti a ukázal na nekalosti ve sboru. Navrch se v řece začínají objevovat těla mladých žen. A aby toho nebylo málo, dostane k sobě mladou policistku. Pochopitelně nezůstanou jen partnery na lodi a samozřejmě náš zahořklý hrdina i toho vrahouna zmákne. Kromě dalšího z řady Willisových poldů potěší i poměrně svižná akce a roztomilá Sarah Jessica Parker. Pořád lepší něco takového, než moderní roztřesené akční šaškárny plné počítačových triků. Jen jsme mohli být klidně temnější. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (9)

  • V záběru, kdy jede Hardy (Bruce Willis) poprvé v motorovém člunu, je v odrazu jeho slunečních brýlích možné spatřit kameramana. (Timak)
  • Při scéně kde si Tom Hardy (Bruce Willis) bere novou košili v hausbotu a Joe (Sarah Jessica Parker) mu vylije pití do dřezu, si Tom košili nezapíná. Při další scéně kde se oba poprvé políbí, má však košili najednou zapnutou. (7ynek)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama