Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž přepadne ženu, uškrtí ji a hodí do řeky Ohio. Pittsburská policie pak vyloví čtvrtou oběť škrtiče „Karkulky“. Tom s otcem, kapitánem Vincem Hardym, po dramatické honičce škrtiče dostihnou, ale při pokusu zastavit ho obě auta havarují. Škrtič uteče, Tom je zraněný a kapitán Hardy v přestřelce umírá. Z  jeho smrti je obviněný tulák Kesser, ale Tom v jeho vinu nevěří. Podle něho je Kesser jen obětním beránkem a na základě zjištěných skutečností Tom tvrdí, že jeho otce zastřelil policista. Děj pokračuje po pěti letech. Uzavřený a samotářský Tom bydlí na hausbótu a slouží u říční policie, kde má pověst odvážného muže, který má však slabost pro alkohol. Stále se nevyrovnal se smrtí svého otce a nevzdává pátrání po jeho vrahovi. Dostane nového parťáka, ale nelibě nese, že je to začátečník, a ještě k tomu žena. Musí však uznat, že Joan Christmanová je dobrá, spřátelí se a zanedlouho se jejich přátelství změní na lásku. V té době řeka zase vyplavuje jednu ženskou mrtvolu po druhé a John je přesvědčen, že jde o stejného pachatele, i když před lety vrah své oběti škrtil a teď je střílí. Dokonce je přesvědčen o tom, že mu vrah oběti schválně předkládá, aby je našel právě on… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem jednohubka snažící se svézt na úspěchu Posledního skauta tím, že obsadila Bruce Willise do typově podobné role. Jen je více krimithrillerem, než komedií. A právě ta krimilinka selhává, nedokáže plně vtáhnout, jako thriller nefunkční zcela, Sarah Jessica Parker ne zcela šťastně obsazena. Funguje snad jen Willisovo charisma. 50% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ano ano - asi někdy do roku 1995 byla Sídžej Párkr hezké děvče, to až potom se proměnila v monstrum s koní hlavou, jež si užívá sexu ve městě společně s dalšími feministickými klisnami...tento film jí ale sedl, dokonce to jiskření mezi ní a Brůsem bylo hodně reálné. Film nenabízí nic převratného ani revolučního, ale co jsem od kriminálky dostat chtěl, jsem dostal..................moje hodnocení = 6,,5 z 10. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"Je jedno italský přísloví - nestrkej nos, kam nemáš." - "Já znám jedno irský - neřiď se italskýma příslovíma." Kterej kluk (a možná i nějaká ta holka) by nechtěl jako říční policajt křižovat celej den v motorovým člunu řeku se Sarah Jessicou Parker na palubě a po nocích ji klátit na svým hausbótu? Kdepak, tenhle film mě odkojil a tudíž je mi u zádě jeho strašně klišovitý a naivní scénář, režie, která to nedokáže zamaskovat ani ukočírovat herce a ještě zprasí závěrečnou honičku člunů, a taktně přejdu i nepříjemně kolísavý výkon Bruce Willise. Rowdy Herrington (fajn Road House) sice neustál přestup do první ligy, ale atmosféru má film slušnou (viz. hned první scéna s dálkově ovládaným modýlkem policejního auta pod úvodními titulky), obsazení prvotřídní a vyšla i většina akčních scén a pár hlášek. A i když si u toho dnes už uvědomuju, jak chabé to je, pořád mě to baví. Zkrátka podobný případ jako Barva noci. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento film hlavně kvůli jeho „temnější“ stránce a v té době ještě docela atraktivní Sarah Jessice Parker. Vraždění psychopata rovněž mělo něco do sebe, zvláště když se jeho obětmi staly samé atraktivní ženské, z nichž valná většina nepochopitelně skončila v posteli ožraly Toma Hardyho. Bruce si ale rovněž nevedl špatně. Tyhle ty role drsných poldů (bývalých poldů) mu vždycky šly a tady jeho postava opět nezapomněla ani vytrousit nějakou tu solidní hlášku, u které se člověk zasměje. Tom Sizemore na párty však taky pěkně zaperlil. Mělo to několik velmi vydařených atmosférických i akčních pasáží, ale z průměru se to bohužel vymanit nepodařilo. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Měla mě varovat už mimořádně stupidní honička na začátku. Jednak je celá zrychlená, takže to vypadá spíš jak z nějaký grotesky z éry němýho filmu, navíc se všechny auta během tý honičky několikrát samy od sebe dokážou opravit a ještě je tam nějakej podivnej skok ze dne do noci. Ale věřil jsem tomu, že Bruce Willis ten film dokáže utáhnout a chvíli mě ta jeho postava policajta alkoholika docela i bavila. Akorát jsem z toho měl dojem, že se dívám jenom na takovej hodně slabej odvar z Posledního skauta. Jenže pak začíná postupně přebírat iniciativu Sarah Jessica Parker. Ta byla tehdy ještě mladá a v některejch úhlech kamery i docela hezká, ale nějak mi do tý role vůbec neseděla a vlastně mi ta její postava přišla ve filmu úplně zbytečná. Kdyby nechali Bruce, ať si to vyřídí sám, bylo by to lepší. Takhle do toho máme zamotanou ještě nějakou romantickou linku. Nakonec se to doplácá k Béčkovýmu finále, ve kterym ten hlavní záporák působí spíš jako úplnej retard než jako nějakej nebezpečnej zločinec. Když tak koukám, že režisér má na kontě ptákovinu Road house, tak mě už ani stupidita tohoto díla moc nepřekvapuje. Tohle je naprosto promrhanej potenciál. Když máte ve filmu herce jako Bruce Willis, Tom Sizemore (U obou samozřejmě počítám ty roky, kdy byli na vrcholu. Jejich tvroba z posledních let je spíš k pláči.) nebo Dennis Farina, tak asi takovej shit fakt nečekáte. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (9)

  • Při scéně kde si Tom Hardy (Bruce Willis) bere novou košili v hausbotu a Joe (Sarah Jessica Parker) mu vylije pití do dřezu, si Tom košili nezapíná. Při další scéně kde se oba poprvé políbí, má však košili najednou zapnutou. (7ynek)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama