Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž přepadne ženu, uškrtí ji a hodí do řeky Ohio. Pittsburská policie pak vyloví čtvrtou oběť škrtiče „Karkulky“. Tom s otcem, kapitánem Vincem Hardym, po dramatické honičce škrtiče dostihnou, ale při pokusu zastavit ho obě auta havarují. Škrtič uteče, Tom je zraněný a kapitán Hardy v přestřelce umírá. Z  jeho smrti je obviněný tulák Kesser, ale Tom v jeho vinu nevěří. Podle něho je Kesser jen obětním beránkem a na základě zjištěných skutečností Tom tvrdí, že jeho otce zastřelil policista. Děj pokračuje po pěti letech. Uzavřený a samotářský Tom bydlí na hausbótu a slouží u říční policie, kde má pověst odvážného muže, který má však slabost pro alkohol. Stále se nevyrovnal se smrtí svého otce a nevzdává pátrání po jeho vrahovi. Dostane nového parťáka, ale nelibě nese, že je to začátečník, a ještě k tomu žena. Musí však uznat, že Joan Christmanová je dobrá, spřátelí se a zanedlouho se jejich přátelství změní na lásku. V té době řeka zase vyplavuje jednu ženskou mrtvolu po druhé a John je přesvědčen, že jde o stejného pachatele, i když před lety vrah své oběti škrtil a teď je střílí. Dokonce je přesvědčen o tom, že mu vrah oběti schválně předkládá, aby je našel právě on… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Mlaďoch drsňák Brús v jedné ze svých univerzálních rolí, jež by si měl nechat patentovat. Role drzého floutka, outsidera, flákače, pijana, drbana, kliďase, rváče atd. s humorem sobě vlastním, našlapanýma hláškama, netradičními způsoby jednání a co je hlavní, většinou v pozici na správné straně zákona, respektive ve jménu spravedlnosti. Když hajzlům neoblomně vypaluje rybník nebo natahuje pojistku u svého kvéru, sedí mu to jak jeho šibalský potutelný úsměv a celkový imidž ležérního frajera. K tomu parta starých prověřených akčních herců, zajímavá nepředvídatelná zápletka a dílo je vykonáno. Včetně patřičné dávky nostalgie, pochopitelně.☺ ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná krimi s mým oblíbeným Brucem Willisem. Ten je v roli vyšetřovatele neprávem sesazeného na hlídku říční policie, přesto nepřestává pátrat po sériovém vrahu dívek. Některé akční pasáže jsou slušné, zbytek je trochu vata. "Kdo je lepší polda?" Trailer: http://www.sms.cz/film/na_dostrel/ukazka ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Táta byl policajt. Děda byl policajt. Máma byla policajt. Strýc byl policajt. Bratranci byli policajti. I jeho pes je policajt, takže je zcela jasné, že i sám Tom Hardy (Bruce Willis) je policajt. Ale při jedné akci dojde k nehodě, a je Tomův otec zabit. Tom se s ukončením vyšetřování nemůže smířit, a podvědomě cítí, že vrahem jeho otce je také policajt, ale že celý případ byl zameten pod koberec. Protože se díky svému vyšetřování stává nežadoucím, je "odejit" a nyní pracuje u pobřežní správy, kde postupně (díky alkoholu) chátrá a chátrá. Až příchod jeho nového parťáka (parťačky) Joe (Sarah Jessica Parker) do něj vlije novou sílu, a on se znovu dává do vyšetřování ... Ať se to vezme z kterékoliv strany, jde o pouhou detektivku, na které není zhola nic objevného. Na druhou stranu zde není ani nic, co by člověka nudilo nebo zklamalo. Bruce Willis je prostě Bruce Willis, jeho ochlastu i poldu mu věřit musíte. Na okrasu je zde (zamlada) Sarah Jessica "Carrie Bradshawová" Parkerm, takže ani po této stránce nelze filmu nic moc vytknout. Takže takovej průměr... ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Klasická akční podívaná z 90´let, kdy jméno Bruce Willis ještě něco znamenalo a mělo nálepku dobré kvality. Mám rád podobně filmy a Na dostřel není výjimkou. Úplně nejraději mám závěr. Zvraty jsou sice předvídatelné, ale přesto nijak neurazí. Robert Pastorelli, budiž mu země lehká, je v roli šílenýho poldy skvělý a díky němu v mém pohledu film povýšil k dokonalosti. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto si Bruce fakt mohol odpustiť. Ani akčný ( okrem úvodnej automobilovej naháňačky - ale to je to jediné dobré na tomto filme ) ani napínavý ( záverečné scény ) ani erotické ( vyprchaná posteľovka medzi Willisom a Parkerovou ). Bruceova kariéra mala vtedy dosť na mále. Siahnite radšej po Farbe noci, nieje to klenot, ale aspoň svojim spôsobom pobaví. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (9)

  • Původní název filmu byl Three Rivers. (Matros)
  • Při scéně kde si Tom Hardy (Bruce Willis) bere novou košili v hausbotu a Joe (Sarah Jessica Parker) mu vylije pití do dřezu, si Tom košili nezapíná. Při další scéně kde se oba poprvé políbí, má však košili najednou zapnutou. (7ynek)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama