Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž přepadne ženu, uškrtí ji a hodí do řeky Ohio. Pittsburská policie pak vyloví čtvrtou oběť škrtiče „Karkulky“. Tom s otcem, kapitánem Vincem Hardym, po dramatické honičce škrtiče dostihnou, ale při pokusu zastavit ho obě auta havarují. Škrtič uteče, Tom je zraněný a kapitán Hardy v přestřelce umírá. Z  jeho smrti je obviněný tulák Kesser, ale Tom v jeho vinu nevěří. Podle něho je Kesser jen obětním beránkem a na základě zjištěných skutečností Tom tvrdí, že jeho otce zastřelil policista. Děj pokračuje po pěti letech. Uzavřený a samotářský Tom bydlí na hausbótu a slouží u říční policie, kde má pověst odvážného muže, který má však slabost pro alkohol. Stále se nevyrovnal se smrtí svého otce a nevzdává pátrání po jeho vrahovi. Dostane nového parťáka, ale nelibě nese, že je to začátečník, a ještě k tomu žena. Musí však uznat, že Joan Christmanová je dobrá, spřátelí se a zanedlouho se jejich přátelství změní na lásku. V té době řeka zase vyplavuje jednu ženskou mrtvolu po druhé a John je přesvědčen, že jde o stejného pachatele, i když před lety vrah své oběti škrtil a teď je střílí. Dokonce je přesvědčen o tom, že mu vrah oběti schválně předkládá, aby je našel právě on… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Hlavní slabinou snímku je fakt, že Herrington naprosto nezvládá temnější část filmu (thriller?, cha, v Columbovi jsou scény s vrahem dramatičtější!). Vynikající jsou naopak akční pasáže, ať už jde o honičku na lodích a nebo úvodí údernou sekveneci, ve které stíhají policisté podezřelého (u hopsání aut na originálním sešupu se musím pokaždé smát:). Jinak je jedná o slušný thriller, který potěší především příznivce Bruce Willise (i když je pravda, že celkový výčet hereckých hvězd je pěkně barvitý) a policejních filmů... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nijak světoborný film, dokonce bych řekl, že jeden z nejnudnějších, v nichž jsem Bruce Willise viděl. A přitom začíná tak skvělou automobilovou honičkou. Zbytek je ale nebývalý škvár, střet v chajdě neskutečně trapný a celé následující finále napsané, natočené a odehrané jen tak z povinnosti k divákům, kteří už desítky minut čekali na nějakou svižnější scénu. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Rowdy Herrington, tvorca kultového Roadhouse, síce nepatrí k režisérskej špičke, ale tentoraz si myslím, že odviedol dobrú prácu. Pomalšie tempo príbehu tentoraz nie je na závadu, ba naopak. Film je príjemným spestrením večera, nie je to síce žiadna akčná smršť plná akcií, ale pri filme sa nenudíte, inak akcie tam sú dobre urobené, takže dosť slušný thriller. Bruce predvádza svoj štandardný výkon. Tým film drží nad vodou. Jedna z scén hodná zapamätania je podľa mňa automobilová naháňačka po meste. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Akční film téměř bez akce a thriller téměř bez napětí. U pana Willise bych příliš výhrad neměl, ale režijně. Nápad asi nebyl tak úplně špatný, žel provedení lámající se přes hranu televizního skoroakčáku a na zemi dopadající do koše jednoduchého skorothrilleru dovedlo tento film do mezí které vystihuje sousloví NIC MOC. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu spočívá v tom, že někdo si myslí, že je lepší polda než Bruce Willis. Bruce ho pak musí děsně zmlátit pod vodou a opíchat Sarah Jessicu Parker. Spoiler: vrahem je samozřejmě jednovaječné dvojče Brucova otce, které má navíc radioaktivní látkou zbystřené smysly. Ale vzhledem k průhlednému konci, kdy se ukáže, že Sarah Jessica Parker je Brucova sestra, nemohu dát víc než tři hvězdy. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (9)

  • Původní název filmu byl Three Rivers. (Matros)
  • Na začatku při automobilové honičce, upadne zločinci přední blatník. O pár okamžiku později je však zpět na autě. Podobná situace se stala i v závěru filmu, kdy zločinci po srážce odletí disk, později je však opět na místě. (Beo.wulf)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama