Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž přepadne ženu, uškrtí ji a hodí do řeky Ohio. Pittsburská policie pak vyloví čtvrtou oběť škrtiče „Karkulky“. Tom s otcem, kapitánem Vincem Hardym, po dramatické honičce škrtiče dostihnou, ale při pokusu zastavit ho obě auta havarují. Škrtič uteče, Tom je zraněný a kapitán Hardy v přestřelce umírá. Z  jeho smrti je obviněný tulák Kesser, ale Tom v jeho vinu nevěří. Podle něho je Kesser jen obětním beránkem a na základě zjištěných skutečností Tom tvrdí, že jeho otce zastřelil policista. Děj pokračuje po pěti letech. Uzavřený a samotářský Tom bydlí na hausbótu a slouží u říční policie, kde má pověst odvážného muže, který má však slabost pro alkohol. Stále se nevyrovnal se smrtí svého otce a nevzdává pátrání po jeho vrahovi. Dostane nového parťáka, ale nelibě nese, že je to začátečník, a ještě k tomu žena. Musí však uznat, že Joan Christmanová je dobrá, spřátelí se a zanedlouho se jejich přátelství změní na lásku. V té době řeka zase vyplavuje jednu ženskou mrtvolu po druhé a John je přesvědčen, že jde o stejného pachatele, i když před lety vrah své oběti škrtil a teď je střílí. Dokonce je přesvědčen o tom, že mu vrah oběti schválně předkládá, aby je našel právě on… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

RHK 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná krimi s mým oblíbeným Brucem Willisem. Ten je v roli vyšetřovatele neprávem sesazeného na hlídku říční policie, přesto nepřestává pátrat po sériovém vrahu dívek. Některé akční pasáže jsou slušné, zbytek je trochu vata. "Kdo je lepší polda?" Trailer: http://www.sms.cz/film/na_dostrel/ukazka ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když vidím kam se ubírá v dnešní době akční film chce se mě blejt a především mě zcela přestává zajímat. Vezmou se dva počítače a udělá se akční film, pak se za něj sere pořadový číslo tak dlouho dokud nevyždíme z facebookový generace poslední cent a nazdar, vezmou se tři počítače a udělá se akční film, je úplně stejně hovno akční jak ten předchozí, ale je víc baravnější, je v něm víc nesmyslů a víc politický korektonosti a kamera se třese jak smyslů zbavená, nazdar na to seru a ohlašuju návrat ke starým dobrým akčním klasikám. Kdy jsem alespoň viděl chlapa, kterýmu sem tu drsnost věřil, kdy i hlavní hrdina dostával po držce a nějaká ta vošukaná holka, vychlastaná flaška, urážka menšiny, pár ran pěstí a suprácky cynický hlášky ještě nikoho nesrali. Tady film na Dostřel je typickej takovej produkt. Na nějakou logiku sere pes, zato, když se tam objeví SJP, mohli se uzavírat sázky za jak dlouho jí Willis ukáže svou rozestlanou postýlku a čím víc vrahounek Willíka nasíral tím víc sem se těšil jak mu nakonci vystaví účtěnku. Jo, tohle je správná akční oddychárna a ne ty rostřesený digitální omalovánky, kde se hlavní hrdina nemůže ani vysrat na hajzlu aby to náhodou někoho nepobouřilo. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hláška -poznám jedno talianske príslove-ja poznám jedno írske príslovie-nikdy nepočúvaj talianske príslovia- mala byť napísaná pre lepší film, napr. k Poslednému skautovi. Alebo žeby bola v inom filme? Už si nepamätám. Kvôli nej ale dávam za tri. S.J.P. teda fakt nič moc. Rovnako ako scenár, réžia a všetko ostatné. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Povedený detektivní thriller držící si atmosféru. Nepřehání se tu s akčními scénami, zato je to nahrazeno vcelku slušným napětím. Takových filmů je opravdu poskrovnu a je to škoda. Ne vždy je potřeba tvrdá akční řežba, aby příběh dokázal diváka zaujmout. A tenhle to dokáže. Kdo očekává střílečku, bude zklamán. Do slušné detektivky to prostě nepatří. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +Bruce Willis, Dennis Farina, dabing, dobrá akce, napětí, obstojná hudba -jen mírně nadprůměrně, takový scénář už tu byl a v lepším podání/// Jo, nakonec to šlo. Nebýt tam Bruce Willis a Sarah Jessica Parker (mezi nimiž to docela dobře jiskřilo) tak je to podprůměrný film, který by asi nestál zapozornost. Ovšem s tímto obsazením (i ve vedlejších rolích) je to docela zajímavé. Příběh tu už tisíckrát byl, takže nic nového nečekejte a přestože je to Willisův slabší kousek, tak určitě by ste ho neměli vynechat./// Celkem 66%/// PS: Dal jsem mu dokonce přednost před Komandem .-) Podruhé viděno 21.3.2011 aniž bych si uvědomil, že jsem to viděl vlastně docela nedávno, podruhé se mi na to koukalo ještě lépe. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (9)

  • Při scéně kde si Tom Hardy (Bruce Willis) bere novou košili v hausbotu a Joe (Sarah Jessica Parker) mu vylije pití do dřezu, si Tom košili nezapíná. Při další scéně kde se oba poprvé políbí, má však košili najednou zapnutou. (7ynek)
  • V záběru, kdy jede Hardy (Bruce Willis) poprvé v motorovém člunu, je v odrazu jeho slunečních brýlích možné spatřit kameramana. (Timak)
  • Původní název filmu byl Three Rivers. (Matros)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama