Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž přepadne ženu, uškrtí ji a hodí do řeky Ohio. Pittsburská policie pak vyloví čtvrtou oběť škrtiče „Karkulky“. Tom s otcem, kapitánem Vincem Hardym, po dramatické honičce škrtiče dostihnou, ale při pokusu zastavit ho obě auta havarují. Škrtič uteče, Tom je zraněný a kapitán Hardy v přestřelce umírá. Z  jeho smrti je obviněný tulák Kesser, ale Tom v jeho vinu nevěří. Podle něho je Kesser jen obětním beránkem a na základě zjištěných skutečností Tom tvrdí, že jeho otce zastřelil policista. Děj pokračuje po pěti letech. Uzavřený a samotářský Tom bydlí na hausbótu a slouží u říční policie, kde má pověst odvážného muže, který má však slabost pro alkohol. Stále se nevyrovnal se smrtí svého otce a nevzdává pátrání po jeho vrahovi. Dostane nového parťáka, ale nelibě nese, že je to začátečník, a ještě k tomu žena. Musí však uznat, že Joan Christmanová je dobrá, spřátelí se a zanedlouho se jejich přátelství změní na lásku. V té době řeka zase vyplavuje jednu ženskou mrtvolu po druhé a John je přesvědčen, že jde o stejného pachatele, i když před lety vrah své oběti škrtil a teď je střílí. Dokonce je přesvědčen o tom, že mu vrah oběti schválně předkládá, aby je našel právě on… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Akční film téměř bez akce a thriller téměř bez napětí. U pana Willise bych příliš výhrad neměl, ale režijně. Nápad asi nebyl tak úplně špatný, žel provedení lámající se přes hranu televizního skoroakčáku a na zemi dopadající do koše jednoduchého skorothrilleru dovedlo tento film do mezí které vystihuje sousloví NIC MOC. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu spočívá v tom, že někdo si myslí, že je lepší polda než Bruce Willis. Bruce ho pak musí děsně zmlátit pod vodou a opíchat Sarah Jessicu Parker. Spoiler: vrahem je samozřejmě jednovaječné dvojče Brucova otce, které má navíc radioaktivní látkou zbystřené smysly. Ale vzhledem k průhlednému konci, kdy se ukáže, že Sarah Jessica Parker je Brucova sestra, nemohu dát víc než tři hvězdy. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jeden s tých filmov Bruca Willisa, ktorý mal na viac než sme videli. Dej nie je vôbec zlý, herecký je to dobre obsadené, Bruce Willis ťahá film svojou charizmou tak ako vždy, no pokiaľ čakáte nejaké akcie, tak tých sa moc nedočkáte. Je to viac thrillerová kriminálka ako akčný film. Najväčší problém filmu nie je ten, že tu nie je výraznejšia akcia, ale ten, že režisér Rowdy Herrington, tak úplne nezvládol thrillerovskú atmosféru, čo je fakt veľká škoda. Za to Brad Fiedel vyťažil čo sa dalo. 70% - 3* ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Mlaďoch drsňák Brús v jedné ze svých univerzálních rolí, jež by si měl nechat patentovat. Role drzého floutka, outsidera, flákače, pijana, drbana, kliďase, rváče atd. s humorem sobě vlastním, našlapanýma hláškama, netradičními způsoby jednání a co je hlavní, většinou v pozici na správné straně zákona, respektive ve jménu spravedlnosti. Když hajzlům neoblomně vypaluje rybník nebo natahuje pojistku u svého kvéru, sedí mu to jak jeho šibalský potutelný úsměv a celkový imidž ležérního frajera. K tomu parta starých prověřených akčních herců, zajímavá nepředvídatelná zápletka a dílo je vykonáno. Včetně patřičné dávky nostalgie, pochopitelně.☺ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis je špinavej, smradlavej chlap, kde ho jeho problémy dobíhají mílovými kroky, proto chlastá. Vlastně naprosto klasickej stav devadesátkový postavy. Na dostřel sice není úplně top zapamatovatelný film jako Smrtonosná past nebo Poslední skaut. Na to mi vadila ta debilní milenecká linka a občasná nuda, ale zase Bruce byl životem vošlehanej chlap a to se mi líbilo. Tak napsanou postavu jsem neviděl už hrozně dlouho. V současnosti se s ní člověk spíš už ani nesetká. O to víc jsem si ji pak vážil. Vždyť právě takový postavy mě dokázaly vždycky udělat největší radost, vysloveně. A k tomu i akce byla slušná, upřímná. To se dneska taky už nenosí. No a protože tenhle film má takové hodnocení, jaké má, tak mu dám o hvězdičku víc, než bych dal normálně, protože tenhle film si vyšší hodnocení určitě zaslouží. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (9)

  • Na začatku při automobilové honičce, upadne zločinci přední blatník. O pár okamžiku později je však zpět na autě. Podobná situace se stala i v závěru filmu, kdy zločinci po srážce odletí disk, později je však opět na místě. (Beo.wulf)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama