Attack (video film)

Sci-Fi / Akční / Horor

USA, 2003, 93 min

Phillip J. Roth

• genetique

Rád by som vedel, kto financuje vôbec takéto projekty vopred odsúdené k záhube. Tento film sa ku mne dostal úplnou náhodou a to tak, že som dal stiahnuť 'Broken Flowers', namiesto toho som dostal Dark Waters a musím povedať, že ľutujem mojej zvedavosti. Efekty na úrovni filmov z 20tich rokov, inokedy celkom slušné, herci to isté. Jediné, čím ma film zaujal bol herec, čo hraj Fabiana v nejakej mexickej telenovele =) a nebojácnosť Lamasa, ktorý padááá stále hlbšie do "tmavých C-éčkových vôd". Ale inak je to odpad!, to len tak zo slušnosti a z poľutovania. 20%.(10.9.2006)

• lennyd

Mořského biologa Dana Quatrella (Lorenzo Lamas) a jeho kolegyni, živící se nyní více než vědou malými podvůdky, kontaktuje dávný přítel jeho otce, s nabídkou, která se neodmítá. Pokud mu Quatrell pomůže zjistit, co se stalo s vrtnou věží, která se nedávno přestala ozývat, dostane dostatek financí, na obnovu institutu pro výzkum podmořského světa. Jenže pod mořskou hladinou se může stát cokoliv, a geneticky modifikovaní žraloci jsou toho jen důkazem ... Už při úvodních titulcích jsem si začal připravovat plamenný komentář o několikerém vstupování do řeky odpadu, nepoučitelnosti některých herců, a tak. Jenže světe div se - já se docela bavil. I když nyní zpětně nechápu ani proč - příběh s geneticky modifikovanými žraloky je opravdu hodně pitomý, linie se ztraceným otcem mne taky nikterak nebrala, vizuální efekty (zvlášť oněch žraloků) do 21 století rozhodně nepatří, a ani poprsí hlavní (jediné) herečky nebylo natolik úžasné. Jenže všechno dohromady to nějak k Lamasovi zapadlo, a poněvadž jsem film čekal daleko horší, jednou za čas nějakou tu hvězdičku mohu přidat...(28.11.2011)

• Wacoslav1

Vsechno spatne zraloci filmy muzu ale reziser je znamej zoufalec a Lamas pusobi dojmem ze se kazdou chvily rozpadne byvaly casy kdy si tenhle akcni pornoherec vybiral srackovni ale zabavny filmy ale ty jsou definitivne fuc(20.5.2012)

• tremors

Zarazilo mě znovuoživení dávno už mrtvého člověka a taky ty neherecký výkony. Další žraločí film, který zapadá do odpadu. Už jenom naložit do popelářskýho vozu a dovíst na skládku.(22.5.2010)

• chaosteory

Ve chvíli, kdy Lorenc vyměnil Harleye a přesdržky za ukrajinku, které trvá půl dne než mu nalakuje háro, dostal se níž, než hovno Stevena Seagala. Jedinný rozdíl mezi žraloky tady a u Asyláků je, že tady je animátor místy při smyslech.(3.5.2012)