Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vrtná veža v Mexickom zálive bola napadnutá krvilačnými žralokmi, ktoré sa vymkli spod kontroly námornému výskumu. Na vyšetrovanie je povolané špeciálne potápačské komando, ktorého vodcom je bývalý vojenský biológ Dane Quatrell (Lorenzo Lamas). Hlavnou úlohou je dostať sa k nenásytným žralokom a dostať ich pod kontrolu. (genetique)

(více)

Recenze (9)

genetique 

všechny recenze uživatele

Rád by som vedel, kto financuje vôbec takéto projekty vopred odsúdené k záhube. Tento film sa ku mne dostal úplnou náhodou a to tak, že som dal stiahnuť 'Broken Flowers', namiesto toho som dostal Dark Waters a musím povedať, že ľutujem mojej zvedavosti. Efekty na úrovni filmov z 20tich rokov, inokedy celkom slušné, herci to isté. Jediné, čím ma film zaujal bol herec, čo hraj Fabiana v nejakej mexickej telenovele =) a nebojácnosť Lamasa, ktorý padááá stále hlbšie do "tmavých C-éčkových vôd". Ale inak je to odpad!, to len tak zo slušnosti a z poľutovania. 20%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dovolím si trochu polemizovat se zdejším obsahem. Ano, žraloci napadnou vrtnou věž, ale žádné speciální komando se k ní nevydá. Quatrella a jeho spolupracovnici Turnerovou si najme boháč Summerville, který potřebuje zjistit, co se na věži stalo (o žralocích nikdo nic neví), a oni mají ponorku schopnou ponořit se do hloubky 3 800 metrů. A jelikož mají oba finanční problémy, na nabídku, i když pod jistým nátlakem, kývnou. U podmořské základny přijdou o ponorku, část osazenstva zemře včetně Summervilla a ostatní zachrání vojenská ponorka. Že se ale nejedná o záchranu, brzy zjistí Quatrell i jeho spolupracovnice. Popravdě žraloků si člověk moc neužije, i když jsou schopni zabíjet i uvnitř ponorky. Na jedné straně slušná výprava, na druhé průměrné triky a nijak objevný příběh. O nerespektování fyzikálních zákonů by se jistě leckterý odborník rozepsal, mně jen stačilo, že řada věcí by možná nebyla ani ve sci-fi. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamač žraloku.. i když v tomhle filmu vlastně skoro žádný žraloci nebyli dalo by se říct.. námět vypadal dost dobře ze začátku a pak se to zase samozrejmě dosralo jak jinak žejo.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch méně známých hororů se žraločí tématikou, který se tu a tam objeví na obrazovkách některé televize. A já se popravdě ani moc nedivím, že tomu tak je. Sám jsem na něj narazil zcela náhodou a nebýt toho, že v hlavních rolích figurovala Simmone Mackinnon, asi bych se na tento film ještě hodně dlouho nepodíval. Tuhle ženskou herečku si totiž pamatuji hlavně z Pythona 2, nebo ještě z Pobřežní hlídky či z australského seriálu McLeodovy dcery. Spíše než svým výkonem však oslní hlavně mužskou část publika svým výstavním výstřihem v bílém tílku, nebo několika hláškami, které pro ní vytáhl scénárista z klobouku. Hlavní hvězdou tu však měl být Lorenzo Lamas, který nikdy nepatřil mezi mé favority a ani tady nikterak neoslnil. Naštěstí i on byl vcelku snesitelný a samotná děj nebyl až tak debilní, jak jsme u podobných céček zvyklí. Unified Film Organization (UFO) však rovněž dokázalo vyprodukovat celou řadu paskvilových braků – podobně jako v poslední době Asylum, Nu Image nebo Syfy. Takže si asi dokážete udělat sami obrázek, jaká kvalita tu na nás čekala. Někoho však možná překvapí, že ani samotní žraloci tu nedostali zas až tolik prostoru – ale tvůrci byli zřejmě natolik soudní, že si vystačili s několika digitálními záběry, pár útoky na ponorku, ropnou věž a několika dalšími a raději se věnovali „akční“ části filmu. 30% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V dobách, keď si The Asylum iba tak poprdávalo, tu existovalo iné štúdio. UFO ( Unified Film Organization ) a ponúkalo presne ten istý druh filmovej zábavy. Podobne šialené nápady, podobne zaostalé triky a podobné využívanie stratených hereckých hviezd. S tým rozdielom, že tu je úroveň zábavnosti na pomerne vyššej úrovni. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mořského biologa Dana Quatrella (Lorenzo Lamas) a jeho kolegyni, živící se nyní více než vědou malými podvůdky, kontaktuje dávný přítel jeho otce, s nabídkou, která se neodmítá. Pokud mu Quatrell pomůže zjistit, co se stalo s vrtnou věží, která se nedávno přestala ozývat, dostane dostatek financí, na obnovu institutu pro výzkum podmořského světa. Jenže pod mořskou hladinou se může stát cokoliv, a geneticky modifikovaní žraloci jsou toho jen důkazem ... Už při úvodních titulcích jsem si začal připravovat plamenný komentář o několikerém vstupování do řeky odpadu, nepoučitelnosti některých herců, a tak. Jenže světe div se - já se docela bavil. I když nyní zpětně nechápu ani proč - příběh s geneticky modifikovanými žraloky je opravdu hodně pitomý, linie se ztraceným otcem mne taky nikterak nebrala, vizuální efekty (zvlášť oněch žraloků) do 21 století rozhodně nepatří, a ani poprsí hlavní (jediné) herečky nebylo natolik úžasné. Jenže všechno dohromady to nějak k Lamasovi zapadlo, a poněvadž jsem film čekal daleko horší, jednou za čas nějakou tu hvězdičku mohu přidat... ()

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Další z latríny.¬         "Dark waters" je další ze snímků aspirujících na zařazení do mého seznamu snímků veliké polní latríny. U těchto snímků o obludnosti scénáře nehovoříme, stejně tak o slabých hereckých výkonech nebo o zdrogovaném režisérovi; všecky tyto náležitosti rozumějí se samo sebou. Možná je pouze otázkou času, kdy si "Dark waters" do svého seznamu zařadím; při prvním shlédnutí se mi nejevily býti tak dobrými. ()

tremors odpad!

všechny recenze uživatele

Zarazilo mě znovuoživení dávno už mrtvého člověka a taky ty neherecký výkony. Další žraločí film, který zapadá do odpadu. Už jenom naložit do popelářskýho vozu a dovíst na skládku. ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy Lorenc vyměnil Harleye a přesdržky za ukrajinku, které trvá půl dne než mu nalakuje háro, dostal se níž, než hovno Stevena Seagala. Jedinný rozdíl mezi žraloky tady a u Asyláků je, že tady je animátor místy při smyslech. ()

Reklama

Reklama