Reklama

Reklama

Recenze (4)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela vydařený béčkový noir o detektivovi pojišťovny, který si chce "přivydělat" trochu bokem, aby mohl penězma okouzlit ženu svých snů. Dobře natočené i zahrané, příjemná délka. Scénář sice trochu lehce předvídatelný, ale to vůbec nevadí. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Ako Bčko, od ktorého veľa nečakáte, je to skvelé. Drsňák McGraw hrá vyšetrovateľa poisťovne, ktorý sa kvôli žene z vyššej spoločnosti dá na zločin a poskytne lupičom tip na prevoz balíka peňazí. Finále v L.A. River je naozaj skvelé. Škoda len pomerne nenápadnej kamery majstra Musuracu. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Ale ale...ze by skryty poklad? Naprosto ucebnicovy (co se tyce pribehu, vizualu i castingu), temer drevni, na pomezi beckovosti balancujici noir, ktery potesi oko i dusi divaka. Velka radost, velke doporuceni. :-) P.S.: Za femme fatale kope uspesne Joan Dixon... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Béčkový noir za 4*, když přimhouřím obě oči – především za silný casting, tedy Ch. McGraw jako zabouchnutý "Honest Joe" a skvělá Joan Dixon, přesně ten příklad sexy osudový mrchy. Jen je škoda, že její postava posléze vyměkne a totál otočí. Ale neva, stejně jako dalších pár stupidit v logice. Je to právě ústřední pár, solidní tempo a závěrečný chase přes ikonický vodní kanál v L.A., proč si Roadblock zaslouží víc diváků a štítek hidden gem. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama