Barvy lásky (TV seriál)
Farby lásky
Telenovela / Rodinný / Romantický / Drama
Venezuela, 1999, 126x45 min
Yuri DelgadoObsah
Aurora Pabuenová vyrůstá u svojí nevlastní matky Candelárie Pabuenové i se svými čtyřmi nevlastnímí sourozenci - Bajitu, Paola, Abdula a Francoise,kteří mají každý jiného otce. Nikdo netuší že její skutečnou matkou je bohatá Irena Caseres a otcem slavný malíř Tadeo Vargas, který netušil, že děvčátko přišlo na svět, protože Irenin otec s jejich vztahem nesouhlasil a novorozeně odložil na prahu kostela. Aurora se seznámí s mladým mužem jménem Diego, který je však ale zasnoubený s Pepinou Hoffmann, která se ho snaží již několik let přinutit ke sňatku a nepovede se jí to ani předstíraným těhotenstvím, Aurora a Diego se tajně do sebe zamilují, Dieguv bratr Rodrigo na vše přijde a snaží se jejich vztah rozbít, protože bratrovi závidí. Aurora se stává modelkou, kde poznává hodnou Irenu, která je bohužel závislá na alkoholu, když obě zjistí, že jsou vlastně matka s dcerou, Irena se začne léčit ze závislosti. Aurora a Diego se velice milují a budou muset překonat spoustu útrap od lidí, kteří jim závidí a chtěli by jejich štěstí zničit. (vilusinska)
Tom Riddle
Jůůů, koukám, že aspoň barvy lásky jste byli schopní docenit. To byla chytlavá telenovelka. Ta čůča, co hrála Auroru Pabuenovou, i ta, co hrála její zlou sestru, tak kvůli těm to stálo za to.(2.6.2007)
Hakha
Jedna z posledních telenovel, kterou jsem zhlédl celou. Nejedná se o odpad!, je to spíše seriál, který mě nenadchnul a ani neurazil, ale dnes bych se na takový seriál nepodíval. Tehdy to byla éra telenovel, ale časem každý přijde na to, že se v podstatě jedná stále o tom samém. Věta ve výtahu na kterou nikdy nezapomenu: "to všechno jsem a tečka...". Intro: http://www.youtube.com/watch?v=jpUcXu0aVkY(6.1.2008)
.maggie.
Carita byla telenovelka, která aspoň fakt byla vtipná a dobře zahraná:-) Kdyby se to hodně prostříhalo, možná spíš svižných 25 minut na epizodu místo 45; a udělaly se dvě, tři řady po 22 dílech jako to známe z USA, tak nikdo neřekne ani popel. A na cvičení špáni to bylo ideální.(26.2.2011)
hellstruck
No vida,najednou čsfdaři umí docenit telenovely?A zrovna je to ta,která mě až tolik nebavila,hmm..(28.11.2011)
carly
Candela a 5 otcov jej 5 detí bolo skvelých. a aj ten hlavný príbeh celkom ušiel. napdrirodzeno ja môžem, plus príbehy starších žien a mladších mužov ma bavia. toto je jeden z dôvodov, prečo mám rada venezuelskú tvorbu(23.5.2008)
Sagara
A Candelaria Pabuenova to bola hviezda :D :D :D ja som sa na jej preafektovanych vystupoch bavil :D No ale za titulnu piesen musim dat bod naviac...doteraz si ju casto pustam. Je skvelo energicka!(13.8.2008)
Kobain
odpad!Kvůli té odporné znělce jsem často přemýšlel o sebevraždě. Tohle nejsou herci!(17.1.2011)
marlon
Jediná telenovela, ktorú som vzhliadol celú. Dôvod - rozdrtená holenná kosť, ktorá si vyžiadala polročnú PN-ku. A počas nej to bola "povinná jazda" keďže aj v čase rehabilitácie som si prispôsoboval program rekonvalescencie tak, aby som bola o 09:45 doma! Človek sa aspoň pobavil, popindal si a tak musím skonštatovať, že namotať vedia tie telesračičky celkom slušne!(20.1.2009)
- AngelAngieodpad!
J*A*S*M