Reklama

Reklama

Budoucí válka

(festivalový název)
  • Česko Nastávající válka (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

V budoucnosti používají kyborgové lidi jako své otroky a baví se jejich lovením. K jejich vystopování používají dinosaury. Jeden otrok z budoucnosti se na útěku před pronásledovateli dostane do současného Los Angeles. Musí čelit lovcům, dinosaurům, ale také vládě a policii. Jedinou podporu v jeho boji mu poskytne jeptiška, která má za sebou temnou minulost. (ondrula)

(více)

Recenze (8)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Takhle strašně totál hovno se dá vidět a dát mu tři hvězdy jedině v kině s živým dabingem. Tudíž extra prdel. Bez toho bych dal hvězdu jednu - za ty geniální změny interiérů jinačím přeskládáním krabic a mulletího kyborga. [Otrlý divák '17] ()

Cimr odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už skoro dva tisíce filmů a řada z nich byla opravdu velmi špatných (jsem mimo jiné zapáleným fanouškem Festivalu otrlého diváka). Přesto mě Budoucí válka donutila zamyslet se.. Není tohle náhodou ten úplně, ale úplně nejhorší film, co jsem kdy viděl? Tady vážně nefunguje nic, dokonce ani ta nejelementárnější logika vyprávění, kterou ovládá i Zdeněk Troška v Kameňáku 8. Ale nefunguje to takovým způsobem, až to je fascinující! Příklad - dům jisté jeptišky, co mimochodem mluví sprostě a fetuje, napadnou dinosauři (proč tvůrci sáhli zrovna k dinosaurům, když očividně neměli rozpočet ani na slušnou gumovou hračku, to je zase jiná otázka). Jeptiška s hlavním hrdinou, intergalaktickým psancem, utečou a společně naskočí na vlak. Chvíli si povídají, načež vlak dojede a oni.. úplně v pohodě vystoupí opět tam kde nastoupili - tedy u toho domu, kde právě dinosauři zmasakrovali jejich kamarády! Nezbývá než na plátno volat: ,,Co?! Kam teda sakra tím vlakem jeli? A proč tam vůbec ta scéna byla?!" A zhruba takto působí celý film - tak strašně nezvládnutě, až má jisté dadastické kouzlo. No řekněte sami - lze nemilovat biják, kde běžná konverzace začíná otázkou ,,Takže ty jsi člověk?" ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je "must see film". Tohle je tak špatný film že se to musí vidět. Už jen ten přiblblej příběh nemohly myslet vážně. No a k tomu navrch hodí dinosaura co stopuje lidi. Ti malý dinosauři co téměř na začátku dostaly na prdel, těch mi bylo líto. A ten obří tyronosaurus byl srandovní a nechal si dát pěstí do ksichtu(ano do ksichtu). Bojový scény na prd a celý je to strašně debilní a špatný. Zajímá mě co tu dělal Maniac cop. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2017] Tohle JE stokrát dobrý film. Nefunguje v něm nic co si dokážete představit a ještě víc toho co si radši ani představit nechcete. Teď už vím, že až budu chtít natočit film v interiérech, tak budu potřebovat spoustu kartónových krabic. Kníratí kyborgové bez palců FTW! A méně talentovanej brácha JCVD dinosaurům pořádně nakope zadky… teda vlastně hlavy. Otrlci zas vyhrabali to nejlepší z toho nejhoršího a se simultánním dabingem do sálu mi zvedli koutky úst do vesmírných výšin. Ve flanelové košili a s oběma palci jsem si projekci náležitě užil. ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Zdá se, že díky MST3K se můj náhled na odpad propadá do stále hlubší žumpy. Tento film je beze sporu to nejhorší hovno, co jsem kdy v životě viděl. Cokoliv, co si dokážete představit, u tohoto filmu nefunguje. Nejvíc mě dojalo, že v produkci 90. let je možné zcela vážně obsadit do role dinosaura plastovou hračku ze stánku od Vietnamců. Tak trochu jsem se těšil aspoň na proslulou čelist Robert Z'Dara, ale ani ten to nevytrhl. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen již v roce 1994, ale do distribuce byl kvůli neshodám uveden až v roce 1997. (Campbell)

Reklama

Reklama