Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý a energický Chuck Barris, který se soustředí na svou vrcholnou kariéru v rozvíjejícím se televizním průmyslu, je sledován podezřelou postavou, která ho rychle vláká do uzavřeného a nebezpečného světa CIA. Zatímco se Barris dostává na výsluní jako dynamický televizní producent – díky tak netradičním a oblíbeným pořadům jako jsou The Newlywed Game či The Gong Show, které sám uvádí i moderuje – pravidelně provádí nájemné vraždy pro vládu Spojených států. Jak sledovanost jeho pořadů roste, Barrisův život se začne vymykat kontrole poté, co zjistí, že se sám ocitl na černé listině CIA. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (305)

Cival 

všechny recenze uživatele

Clooney tahá z rukávu jeden režijní nápad za druhým. Samozřejmě ne všechny jsou jeho, spoustu toho okoukal od "svých" režisérů i od klasiků, ale kouká se na to docela pěkně. Herecké obsazení je skvělé (hlavně Rockwell), jednu z nejlepších rolí v kariéře si střihla Drew Barrymore. Bohužel výsledek je trochu roztříštěný. Těžko říct, jestli za to může Clooneyho pádivá režie nebo jako obvykle šílený scénář Charlieho Kaufmana. Jediné co vím jistě: Clooney je skvělý režisér i herec. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejzábavnějších zkušeností roku 2002, Milujte svého zabijáka je nádherně vykonaná práce George Clooneyho. Tento nováček mezi režiséry náramně skloubil komedii a drama s kriminální zápletkou, což snímku dodává vážný a realistický tón. Sam Rockwell se dobře vcítil do své role a zaslouží si za svůj ohromný výkon velké uznání, a George Clooney předvádí své úžasné herecké kvality, ostatně jako vždy. Nakonec si myslím, tohle není skvělý film, je to nádherný filmový a nedoceněný klenot. A Clooney nám ukazuje, že je nejen skvělý herec, ale také režisér. ()

Reklama

DDT 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zajímavý film i když si nejsem jistý, jestli bych ho podruhé dokoukal až do konce. Půlka diváků odešla během filmu, protože plakát je pěkně "klamavou reklamou". První tři jména na něm mají přilákat diváky (což se podařilo), ovšem jedná se vesměs o miniaturní role. Celý film táhne výborný (ale neznámý) Sam Rockwell. Za film tři a půl hvězdičky, za plakát mínus pět. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jmenuje se Chuck Barris. Psal popové hity, byl TV producentem, zahltil éter ohlupující infantilní zábavou. Jako by tušil, kolik američanů je schopno ze sebe v TV udělat pitomce. A pak dostane nabídku:,,Naučím vás 30 způsobů, jak zabít člověka“. Když jste mladí, jsou vaše možnosti nekonečné. Můžete se stát kýmkoliv..... . Sympatická D.Barrymore a herecký koncert S.Rockwella. Klobouk dolů! Film si od počátku drží svoje tempo. Není nijak zběsilé, je takové ....vypravěčské, že pomalu vstřebáváte informace o lásce, šílenství, pocitech zabijáka. Rozhodně se nudit nebudete, nikdo po vás nebude chtít, aby jste se rozhodli co je dobře a co ne. Kdo je dobro a kdo zlo. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Tohle napsal Charlie Kaufman? Škoda, nečekal jsem, že dokáže napsat i tupé dialogy. Netuším, o co se snažil Clooney, ale vůbec mu to nevyšlo - snímek se zajímavým potenciálem zklazila jeho absolutní neschopnost. Snažil se dát do filmu všechno a to právě to, co se mi nelíbilo. Překombinovanost. Tolik neukončených scének, že ani divák pořádně neví, oč tam jde jsem nečekal. Místy to bylo i dost absurdní. Rockwell moc charismem nehýřil a Roberts (ačkoliv tu zase tak dlouho nebyla) mi lezla na nervy. Ale co se mi líbilo, byla zajímavě podaná vizuální stránka a samozřejmě vynikající Palisades Park od Freddyho Cannona. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Po snímke Dannyho jedenástka (2001) sa jedná už o druhý film, kde si spoločne zahrali George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon a Julia Roberts. (ČSFD)
  • Hlas vypravěče, který má být hlasem ústřední postavy Chucka Barrise, zní trochu jinak, než ten, jakým mluví jeho představitel Sam Rockwell. Režisér George Clooney tyto pochyby rozptýlil konstatováním, že "je to stoprocentní Sam Rockwell. Do posledního slova. Původně jsme to nechali namluvit přímo Chucka, ale pak nám to začalo připadat nefér k Samovu výkonu. Nakonec to dopadlo dobře: Sam bůhví jak dlouho lítal po místnosti a řval a řval a řval... pak přišel k mikrofonu a začal do něj chraptět. Nejdřív jsem mu poradil, ať se prostě den předtím ožere - u mě to funguje -, ale on to udělal po svém." (NIRO)

Související novinky

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

19.08.2021

Román Anglický pacient spisovatele Michaela Ondaatjeho se dočká nové, tentokrát televizní adaptace. Tu chystá stanice BBC, která zaúkolovala scenáristku Emily Ballou (Taboo, The Turning), aby seriál… (více)

Reklama

Reklama