Reklama

Reklama

VOD (1)

Neschopný inspektor Bung vyšetřuje případ mladých krásek, ze kterých ďábelský doktor Watt s atraktivní upírkou Valerií a šílencem Oddbodem dělají figuríny do výlohy. (Netflix)

Recenze (4)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela se podařilo zachytit atmosféru hororů od Hammeru a je to i celkem zábavné na jedno kouknutí, ale jinak průměr a nic co by stálo za to vidět znovu. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

12. Carry On Screaming! (1966)___ Musím uznat, že parodie hammerovských gotických horrorů se Carry on týmu docela povedla. Masky Oddboda a Oddboda jr. jsou fakt hnusný, až se musíte smát. Kenneth Williams jako závislák na elektrice Dr. Watt (a la Frankenstein), Jim Dale opět v roli hlupáčka, Charles Hawtrey tentokrát jen ve štěku s nedobrým koncem a dvojice naprosto nekompetentních detektivů marně hledající krásnou Angelu Douglas - tak jen do toho! ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Zajimava Fenella Fielding v takove jakoby hororove komedii...nevim, asi jsem si k tomu nedal dostatecne britsky caj, ale ja se moc nesmal (ani nebal, samozrejme). Na druhou stranu to nijak neurazi, je to takova odpocinkova podivana k chripce...kdyz v pulce usnete, nic se nestane. 3- ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia s primitívnymi maskami, ktoré sú také milé, že sa divákovi páčia. Paródia na "hammerovky" vyšla, zábava je zaručená. Štvrtá recenzia. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama