Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Halinin manžel neunesl zrušení železniční stanice a spáchal sebevraždu. Od své ženy ještě vymohl slib, že dá pokřtít děcko, které porodila jejich patnáctiletá Ilonka. Halina z dcery marně páčí přiznání, s kým vlastně otěhotněla. Přichází čas Vánoc. Obě se i s děckem brodí zasněženou krajinou od adresy k adrese. Halina tře bídu s nouzí, ráda by dceru s děckem zajistila. Statečně snáší posměch a pomluvy, ale mezi sousedy jsou i lidé dobré vůle, kteří této dvojici s Jezulátkem pomáhají. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Film to neni kdo vi jakej (proste polskej...), ale docela svizne utika, takze to lze prezit. Zapletka je takova nijaka a navic celkem predvidatelna pointa. Katarzyna Figura to zachranovala ze vsech sil, a vytahla to svym ucinkovanim alespon na ten prumer... (navic mi z nejakeho neznameho duvodu pripominala Helenu Bonham Carter...). Zkusim se asi mrknout jeste po nejakych jejich dalsich kouscich... ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Velmi jednoduchy pribeh, ale prave v tom tkvi jeho krasa. Vse funguje bezchybne, snimek ma spad, smrnc, intenzitu i myslenku. Zivotni vykon Katarzyny Figura. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama