Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christian Slater exceluje v úloze účetního se sebevražednými sklony, jemuž se změní život poté, co dorazí do poněkud neobvyklého maloměsta s ještě více neobvyklým obyvatelstvem. Režisérem komedie z roku 1997 je Alan Wade. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zvlastni ludia zili v tom zvlastnom meste. Nic viac nech divak necaka, ono tam ani nic zvlastne nie je. Asi zacnem patrat po bizarnych filmoch  : 5 5% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodný film o tak trochu zvláštních lidech v jednom městečku, do kterého už pár let nezavítal žádný turista ani se nikdo cizí nepřistěhoval a všichni se zde vzájemně znají. Jenže najednou sem zavítá cizinec Julian, který se ubytuje ve zdejším hotelu a všichni se o něj začínají živě zajímat. Padají nápady jako že je to drogový dealer, že sem přijel někoho zabít, že se zde skrývá před spravedlností a podobně. Jenže Julian je naprosto normální bezúhonný muž, který sem přijel bez vedlejších úmyslů. A když mu obyvatelé města nechtějí dát pokoj, tak jim řekne, že se sem přijel zabít. Tím získává jejich respekt, všichni jsou k němu milí, obdarovávají ho a naslouchají jeho názorům a radám. Jenže to není zdaleka vše. V hlavní roli je zde k vidění Christian Slater, který si se svou rolí poradil docela dobře. Námět jako takový je dost zajímavý a věřte mi, že do tohoto městečka bych se jako cizinec opravdu dostat nechtěl. Pár dobrých vtípků by se tady určitě našlo a celkově je to dobře provedený a zahraný film, který je svým námětem neotřelý a svým způsobem originální. Ale bohužel se nemohu zbavit dojmu, že jsem viděl jen další průměrný americký film, který se mi do paměti příliš nevryje. Takže celkově vidím tento film jako průměrný a díky tomu mu ode mne náleží tři hvězdičky. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Alan Vade soutěžil na francouské filmovém festivalu Deauvolle o zvláštní cenu poroty. (Terva)

Reklama

Reklama