Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Černá komedie plná skvělých hlášek. Věřím, že mnoho lidí neobjevilo kouzlo tohoto snímku a hodnotí ho slabě, ale stačí se pořádně zadívat do tváří hlavních protagonistů a potom se už jenom stačí bavit jejich zmatkem, beznadějí a spoustou dalších pocitů, které se v nich nádherně zrcadlí.. V neposlední řadě - Cameron Diaz jako vdavekchtivá nevěsta je neuvěřitelná.. A to ještě nehodnotím ten brilantní závěr.. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz se tu nastesti moc neobjevuje, ale i tak to tenhle film moc nezachranuje od podprumerny az spatny zabavy. Rezisersky debut se Bergovi moc nevyvedl, ale nevadi.. postupem casu se beztak ukazalo, ze jeho reziserske kvality jsou jinde. Film se snazi byt vtipny tim, ze do debilniho (ale treba vzdalene moznyho) pribehu o neumyslne vrazde nabaluje debilni komplikace, ktere se podepisuji na mentalnim zdravi vsech zucastnenych. Bohuzel komplikace jsou bud uplne debilni (ala montovani rozrezanych casti tel..) nebo neuveritelne trapny (ruzny lapsy zucastnenych). Kariera Jona Favreaua tohle prezila, skoda ty hanby pro atraktivni Jeanne z Vodniho sveta... nejlepsi na tomhle filmu byla jednoznacne ta stripterka / prostitutka. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Takhle má vypadat dobrý thriler. Díky debilnímu českému názvu mi bylo od začátku sice jasný kolik umře lidí a Cameron Diazovou bych si teda opravdu nevzal (a hlavní hrdinu jsem nechápal), ale jinak postavy, situace, nervydrásající napětí a i skvělé hlášky a scény, korunované výbornou pointou tvoří fajn film. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane vo Vegas má zostať vo Vegas. Tak to banda kamarátov plánovala, lenže nerátala s tým, že miesto rannej opice budú nakupovať v Hornbachu pílku, sekerky, vrecia a lopaty. Filmu treba dopriať čas, najskôr môže zmiasť obyčajnosťou a neznesiteľnou Diaz, ale s kúpeľňovou etudou začína tá pravá zábava. Vypäté okamžiky sa radom miesia s černotou a vy môžete iba tipovať, ktože to bude mať pohreb najbližšie a vedzte, že sa poltucet naplní. Záverečné psycho po svadbe som si patrične užil a všetky tie "very bad things" čo sa pritrafili neveste jej zo srdcia prial. Holt, tiež som len človek. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Film sa svojim zameraním nedá prirovnať k nijakému počinu a preto túto potrhlosť treba vidieť. Avšak ako hľadám, tak hľadám, žiadnu spojitosť s Tarantinom nevidím - príde mi to ako minimálne film z jeho produkčnej siene. Rozmýšľam ako by to vyzeralo, keby sa to všetko skrátilo a vynechali by sa miesta, ktoré dodávajú prázdnotu. To by už išlo o naozaj neúnosnú smršť brutality čiernočierneho sarkazmu. Takže tá dĺžka ma predsa len niečo do seba a herci svojim výkonom naozaj niekedy vyzerajú, akoby tie psycho hrôzy ozaj prežívali. 75%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Rabína na pohřbu Michaela Berkowa, kterého hraje Jeremy Piven, si zahrál jeho vlastní otec Byrne Piven. (HappySmile)
  • Doktora, který prohlásí jednu z postav za mrtvou, si zahrál režisér Peter Berg. (HappySmile)
  • Jméno policisty v nemocnici je Randone. Režisér a scénárista Peter Berg hrál ve filmu Země policajtů (1997) také policistu jménem Randone. (HappySmile)

Reklama

Reklama