Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sladkobolný příběh lásky, jež rychle vzplanula, o to těžší ji ovšem bylo udržet. Franklin Switt (Wesley Snipes) je tvrdě pracující muž, který se snaží nezabřednout do hlubších vztahů, avšak pouze do té doby, než se potká se začínající zpěvačkou a skladatelkou Zorou Banks. Každý z nich má o tom druhém své pochyby, ovšem láska je mocná čarodějka, a tak spíše dřív než později, spolu skončí v posteli. To je ale pouze začátek bolestného a těžkého přibližování, kdy každý skrývá svá bolavá místa a tajemství. Nastává chvíle, kdy musí s pravdou ven a kdy se zároveň ukáže, jak silná jejich láska skutečně je... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Juto 

všechny recenze uživatele

Univerzálny príbeh lásky, ktorý je plný klišé. Problém filmu je, že medzi hercami nie je takmer žiadna chémia. Scény zo zaľúbencami vyzerali nútene a veľmi neprirodzene. 1/10 ()

black8 

všechny recenze uživatele

Nedá sa uprieť edukatívny charakter filmu, ktorý učí mužov byť správnymi mužmi, hlavne tých, ktorí sa ocitajú v sociálnom bahne, z ktorého sa nevedia vykopať. Ale keďže všetko nedôležité v tomto filme trvá večnosť a časť, ktorá by mala ukázať, ako taký odraz od dna prebieha, je len akousi skratkou k happy endu, tak dávam len úbohé dve hviezdičky. ()

Reklama

bassator 

všechny recenze uživatele

Na DVD bylo napsáno - vášnivý příběh lásky plný erotického jiskření... Nooooo do nějaké vášnivé lásky to mělo opravdu hodně daleko a to druhé ani rozebírat nebudu... Já bych spíše řekl, že to je přiběh o jednom agresivním nemakačenkovi, který dělá jednu blbost za druhou a místo toho aby se mu to vrátilo a skončil sám a opuštěn (co by si možná i zasloužil), to má happy-end s výsledkem - "byly spolu šťastní až do smrti"... - 8. 1. 2011 - 25% ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je o ničem. Opravdu. O ničem! Není ani o uvěřitelných obyčejných lidech, ani o obyčejných příbězích. Rasismu tam není ani přehršel, ani žádné jiné uvěřitelné množství, ale dokonce ani ne málo! Láska není ani žhavá, ani uvěřitelná. Tenhle film je prostě neuvěřitelný. Neuvěřitelný film o ničem. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Originální" český název dává napovědět, že nepůjde o nic novátorského. Ono ani o nic zajímavého ani nijak zábavného. Snad jen orálek u lednice vzbudí diskuzi kolem vzrušené ženské s prdelí strčenou v lednici. Jinak je to pár vztahových vzorečků, které bývají použity i v tuctových velkofilmech jako balast. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama