Nastala chyba při přehrávání videa.
  • ajuska
    ****

    Opět vysoký standart Pixaru, který vyniká, jak už je u jejich filmů dobrým zvykem, skvěle fungujícím a do detailů propracovaným svébytným neobvyklým světem. Právě různé drobné vychytávky a roztomilé drobnosti dokáží vyzvednout film na vyšší úroveň a zaujmout tak široké publikum.(7.9.2007)

  • Boogeyman
    ****

    Animák od Pixaru. Myslím si, že nic víc už ani není třeba dodávat. Snad jen to, že (dnes je 2009) je příjemné sledovat, jak pomalu Pixarovské snímky dospívají. Stále jsou ideální pro celou rodinu, ale právě mezi bezstarostným až infantilním Životem brouka a Wall-E je ten rozdíl hodně vidět.(5.2.2006)

  • Xmilden
    ****

    Možná trošičku slabší kousek od Pixarů, ale mě upřímně nezklamal. Těch nápadů nám tvůrci opět vysypali dostatečné množství, takže je na co koukat. Nejoblíbenější postavou se stala ta kobylka co ji mluvil jedinečný Václav Vydra.(12.6.2007)

  • Skejpr
    ****

    Slabší 4 hvězdičky. Zdaleka to není taková sranda, jako jiné filmy od Pixaru (rozhodně větší sranda, než Nemo, ale zase to není po technické stránce tak úžasné).. Podle mě jednoznačně nejslabší Pixarovskej animák. ale když sem byl malej, byl sem na tom 2x a moc se mi to líbilo. Fakt je, že celá ta pasáž v Cirkuse nemá chybu.(26.4.2006)

  • Legas
    *****

    Našemu hrdinovi sice chybí jeden pár nožiček, ale když potom proniknete do pestrobarevného světa hmyzu hlouběji, zjistíte, že jde o veselou taškařici a nikoliv reálný pohled do světa hmyzu. Vivat Pixar!(12.4.2003)

  • - Ve filmu se objevuje obytný přívěs a vedle něj vůz Pizza Planet, stejně jako později ve snímku Příšerko s.r.o. (2001). Vůz Pizza Planet se pak objevil i v dalším pixarovském filmu Toy Story: Příběh hraček (1995). (DexMASTER094)

  • - Restaurace v broučím městě je plechovka "Low Fat Lard" (nízkotučného sádla). (D3VIL)

  • - První počítačově vytvořený film, jenž byl vysílán v poměru stran 2,35:1. (D3VIL)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace