Reklama

Reklama

Obsahy(1)

New York, konec šedesátých let. Protiválečné nálady a deziluze. Skupina mladých lidí připravuje bombový atentát na kancelářskou budovu firmy, která nelegálně dodává zvířecí klece na týrání lidí do Jižní Ameriky. Skupina však má mezi sebou špióna z FBI...
Sylvester Stallone hraje radikálně orientovaného studenta Jerryho Savaga. Zamiluje se do krásné Laurie, která je přesným opakem toho, oč se snaží mladí radikálové. Jerry se musí rozhodnout mezi svou láskou a oddaností vůči skupině. Uvědomí si však, že protiválečné hnutí může ublížit všem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutý projekt na tému Vietnam a jeho následky. Film zobrazuje podivnú skupinku ľudí akých teroristické myšlienky majú vyjadriť politický nesúhlas. Vďačný námet 70tych rokov zhadzuje roztrasená kamera častokrát zaberajúca len spodnú časť tváre a nevhodne použité dokumentárne zábery. Mizivé herecké výkony na čele s mladým Slyom už len zvyšujú nechuť pokračovať v sledovaní. Poslednú kvapku nasadí príhoda jednej obludy, ktorá si do fľašky odložila mŕtvy plod vlastného dieťaťa. Aj príšernosti sa musia vedieť natočiť, tu to nevyšlo. ()

Amroth666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnášim filmy, co se bojí jakékoliv věty navíc nebo jakékoliv scény přes čáru. Stallone je můj nejoblíbenější herec, ale tenhle film byl fakt strašnej po všech stránkách. Na filmy zlý nejsem, podle toho, jaké si prostě film zaslouží hodnocení a tohle si nezaslouží ani jednu hvězdičku. Víme, že Amerika v těchto letech měla potíže. Všude na světě byly potíže a stále jsou, ale raději si o tomto problému něco přečtu, než budu podporovat špatná béčka. Mám rád béčka, u kterým se zasměju nebo podporuju hlavního zabijáka. Tady jsem ale nepodporoval nikoho. Navíc další mínus bylo naprosto pohřbený konec filmu. Film mě po celou dobu nudil, hrála tam strašná muzika. Sorry Sly, ani v nejmenším nic proti tobě, máš jinak všechny filmy o dvě třídy lepší, navíc ti tady nedali moc příležitost něco ukázat. Myslím si, že tohle uzná i tvůj největší fanoušek, že tohle bylo asi to nejslabší od tebe, ale na druhou stranu, každý nějak začínal, takže nějaká ta zkušenost a ponaučení z tohoto filmu se ti určitě dostala. Říkám si, že jediné, co může být v jeho kariéře ještě horší je Italský hřebec, do kterého se mi moc nechce už po shlédnutí galerie k filmu. Jsem a vždycky budu tvůj věrnej fanda! ____ Jako všichni kolem i já chci žít. ____ ()

Reklama

Stíba 

všechny recenze uživatele

Námět by vybízel k zajímavému zpracování ale jak už napovídá režisérova filmografie, která čitá celkem tři filmy, nepatří asi k těm nejtalentovanějším. Na filmu je tak asi zajímavé maximálně to, že se jedná o úplně první Stalloneho film, v průběhu totiž nedokáže ničím zaujmout a tempo se po celoju dobu nijak nepohybuje, spíše tak po celou dobu zkomírá a ač se to někomu může zdát nemožné, i 80 minut se mi zdálo jako docela dost. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Příběh snímku se odehrává v říjnu roku 1969. Hipísák Jerry Savage (Sylvester Stallone) se připojí k newyorské protiválečné radikální skupině, která holdá odpálit bombu v budově firmy, která oficiálně vyrábí klece pro tygry používané jako cely pro zajatce. FBI se podaří do skupiny infiltrovat informátora, který zůstává členy neodhalen do dne výbuchu... Samotný film neměl asi moc velký rozpočet a nejvíce zaujmou dobové záběry z demonstrací a Vietnamu, jde o první seriózni roli začínajícího mladého Slye v roce 1970. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Střízlík Sly v klobouku, s delší máničkou než měl v Rambovi a partička rebelů chystající odpálit nálož ve fabrice na "opičí klece". Konec šedesátých let a odpor k zahraniční politice USA. Téma velmi zajímavé se širokým potenciálem. Škoda, že Slyova prvotina nevyšla zrovna dle mých představ. Herecký výkon průměrný, dialogy strohé, hudba hodně špatná a zastydlí hippies na každém kroku. Ale je to prostě Sylvestr .-) tedy jen a jen za něj 40%! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama