Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (306)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Není to žádná bomba. Ale když si představíme Sylvestera jako mimino v nasrávačkách, tak to prostě k smíchu je. I když je zákonité, že i ti největší akční hrdinové byli jednou miminky a malými dětmi. Pravdou je, že hrát ve filmu nějaký neznámý nebo mně nepříliš atraktivní herec, nedíval bych se na něj a považoval bych jej za pořádnou pitominu. Sylvester tomu ale dává náboj - svou přítomností. Jinak nám tato komedie představuje vysoce ochranářskou matku, která nedokáže pochopit, že její syn je již velký kluk a jako policejní detektiv určitě ví, co dělá. Z toho pak plyne při vyšetřování, ale i v osobním životě, dost úsměvných situací. Tento film jsem viděl jako náctiletý a proto mám k němu příznivý vztah. ()

Siri69 

všechny recenze uživatele

Já se u toho bavil a to poměrně dost !!! Sylvestera moc nemusim,ale v komediální roli mi docela seděl... Neni to nějáká super komedie,kterou budete hltat od začátku do konce,ale rozhodně je to příjemné pokoukání... U tohoto filmu nesmíte přemýšlet nad tím jak je to natočené,jestli to má hlavu a patu,nebo že to nemá moc zajímavý příběh... Musíte si jen užívat ty pohodové vtipné scény... ;-) 3,5* ()

Reklama

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší komedie, než které se dělají o dvacet let později. Stručné, nechci říci zrovna nápadité, Stallone má úlohu opět tak trochu kliďase(policajt tráví spokojený život), dokud mu tuto úlohu nepřekazí maminka. Vtipy nic moc, spíše podprůměrné. Dvě hvězdy ale jsou docela dobré pro tento film, když vezmu v potaz tu prachmizernou zápletku, ale občasné slušné vtipy, dvě hvězdy budou správné. ____ Mýmu dítěti nikdo neublíží. ____ ()

Navi01 

všechny recenze uživatele

Jak už tu někteří psali, tak i já se musím přidat k údivu proč má tento film tak nízké hodnocení. Přitom je to opravdu parádní a vtipná oddychová komedie. Možná se mi to tak líbí, protože mám filmy se Slyem rád, ale spíš bych to viděl tak, že tu pár významných recenzentů udělilo málo hvězdiček a ostatní je nechtějí moc přehazovat aby nevypadali "blbě". Ať je to jak je to, tak takhle nízké hodnocení si tento film opravdu nezaslouží. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Slyova filmová matka měla lézt na nervy hlavně jemu a diváka svejma eskapádama bavit. Jenže jsem měl až příliš často pocit, že mě leze krkem ještě víc. Námět určitej potenciál měl, ale přehrávání Estelle Getty, neschopnost pořádně rozehrát jinak dobrý gagy (sebevrah, fotky z dětství), marný pokusy o vtip (matka v roli detektiva) nebo patetický scénáristický klišé k lepší zábavě moc nepomohly. Taky bych uvítal větší porci akce. Druhá hvězda za Stallona, pár hlášek a ironickej úsměv na závěr. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Když Estelle Getty zjistila, že bude muset ve filmu použít zbraň, souhlasila s natáčením pod podmínkou, že tomu tak nebude. Producenti jí lhali jen proto, aby podepsala smlouvu. (HellFire)
  • Film měl obsahovat scénu, kdy Sylvester Stallone projede popelářským autem skrz zeď do galerie umění. Majitele galerie hrál Scott Shaw. (HellFire)
  • Arnold Schwarzenegger dostal nabídku na hlavní roli, ale odmítl ji a později se vyjádřil k roli, kterou dostal Sylvester Stallone: „Přečetl jsem si scénář a byla to naprostá kravina, ve které bych nikdy nehrál. Takže šli za Slyem a ten mi pak volal, jestli jsem taky dostal nabídku na roli v tom filmu. Řekl jsem: „Ano, zvažuji, že si v tom zahraji. Ten film je skvělý nápad.“ Když to Stallone slyšel, okamžitě volal do studia a řekl jim: „Ať to stojí cokoliv, já ten film natočím.“ (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama