Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Recenze (304)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Neváhejte a této komedii se velkou oklikou vyhněte, výjimečně nebudete považováni za nižší formu života, pokud se místo toho budete dívat na Tak Jde Čas... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Stůj, tohole filmu se nedotýkej, nebo Tě Sly zastřelí :). Opravdová zbytečnost, která je dalším hřebíkem do rakve slavného Silvestra Stalloneho. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Ne že by Stallone byl kdovíjak dobrý herec normálně, ale jako komik působí obzvlášť trapně, což se zase nedá tak jednoznačně řici o filmu jako takovém, který má pár malilinko silnějších míst, která bychom však mohli spočítat na prstech jedné ruky. Rozhodně to nejsou ty "akční", ve kterých je problém posoudit, zda se ve své roli více trápí Stallone, či Estelle Getty. Trochu zábavně na někoho může působit Tuttiina starostlivost, kterou o svého syna většinou naprosto nemístně projevuje všude, kam se namane. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. The abyss (07:50) ,2. American anthem (05:58) ,3. Blown away (07:17) ,4. Clean slate (01:13) ,5. Cop and a half (01:28) ,6. Critical condition (02:30) ,7. Dutch (04:38) ,8. Fandango (04:34) ,9. Fools rush in (02:54) ,10. Grumpy old men (02:20) ,11. No mercy (02:12) ,12. Outragious fortune (01:36) ,13. Overboard (03:23) ,14. Predator (03:26) ,15. Ricochet (01:19) ,16. Romancing the stone (05:19) ,17. Sgt. Bilko (02:13) ,18. Shattered (02:52) ,19. Stop! Or my mom will shoot (03:42) ,20. Super Mario Bros. (04:09) ,21. Young guns II (02:45) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„No to je zlaté, tak ty už aj šoféruješ! – „Mama, šoférujem už 20 rokov!“ Stallone patril k najväčším filmovým akčným šéfom 80. rokov. Vďaka nekonečným sériám ROCKY a RAMBO mal peniaze, slávu, moc. Ale niečo mu stále chýbalo. Čosi ho nonstop hnalo dopredu. Kvôli tomu skúšal nové žánre, polohy, etapy, veci, smery a experimenty. Logicky i trapasy. Jedným z takých bolo aj jeho účinkovanie v komédiách, ale v tomto nad ním zvíťazil konkurent Schwarzenegger, ktorý si vyberal predsa len znesiteľnejšie scenáre (DVOJIČKY, POLICAJT ZO ŠKÔLKY). Ak vezmeme do úvahy, že už ani Arnieho komediálne scenáre neboli ktovieako dobré, čo si asi potom máme myslieť o STOJ, LEBO MAMIČKA VYSTRELÍ? Fádnu kriminálnu rovinu (z produkcie Ivana Reitmana - KROTITELIA DUCHOV a "náhodou" Schwarzeneggerovho kamaráta) a ospalú réžiu (Kanaďan Roger Spottiswoode – TURNER A HOOCH, AIR AMERICA) len s minimom (nevydarenej) akcie, zachraňuje maximálne tak práve Sly a jeho mama v podaní energickej Estelly Getty (TOOTSIE). Snímka má dobrý rozbeh (samovrah, vysávanie, nákup zbraní, „Ja sa vrátim.“) ale v polovici stratí dych a slabý zloduch (Martin Ferrero, budúci advokát Gennaro z JURSKÉHO PARKU) tomu nepomáha. Z toho by sa Freud zjašil. Rozpočet 45, celosvetová tržba 70. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film neni ani nijak extra vtipnej, ani nema nejak zvlast dobrej pribeh a uz vubec tu neni naka uzasna akce. Herecky vykony taky nijak skvely nejsou, i kdyz Stallone se tady dost snazi. Ale je tu jedna vec, kuli kery stoji za to tenhle film videt a to je maminka. Protoze ty sceny s ponizovanim Stalloneho fakt nemaj chybu a vubec nevadi, ze se situace opakujou. Takovej oddechovej film. ()

movie 

všechny recenze uživatele

tak tuhle kokotinu sylvester snad ani nemyslel vážně...a nebo ji nemyslel vážně scénárista...no spíš asi všichni ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Docela se divím, že je to podle většiny uživatelů takovej propadák? Mně to naopak přišlo jako docela odlehčená komedie, která těží hlavně z maminkovského komplexu. Synové a jejich matky, kapitolka sama pro sebe. Něco jako Poslední akční hrdina, akorát jiným směrem. Vždycky se na to s gustem mrknu, protože tu není nijak moc násilí a docela to dobře paroduje obvyklej akční žánr. Nehledě na to, že se v tomhle filmu nějak podezřele poznávám. A název považuju za výbornej, protože člověk vůbec netuší, co si o tom myslet a přiměje ho to se na ten film mrknout. No a uznejte, že ta mamča je s tím kanónem přímo kanónenfutr. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pravidlo 12: Poslouchej svou matku!" Nebudu ji poslouchat. A nebudu. A tvrďák Joe by ji taky neměl poslouchat. Ta ženská je prostě příšerná, ale kdyby jí během úvodních titulků někdo ustřelil hlavu, tak bych minimálně jednu hvězdu přidal. Pokud totiž maminka měla být tím zábavným elementem, tak se to nepovedlo. To já poznám. Já umím najít zábavu i tam, kde nikdy nebyla, ale tady jsem ji prostě nenašel. Asi ji maminka někam uklidila nebo ji rovnou odpráskla. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

2 / 10 "Stoj, lebo mamička vystrelí!" mali povedať scenáristovi v momente, keď sa rozhodol napísať túto kravinu. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Som si síce vedomý, že to je dosť plochý film, ale ja som sa párkrát veľmi dobre zasmial. U mňa 45% a osobne si myslím, že je tu tento film podhodnotený. Je oveľa viac blbších komédií, čo majú percentuálne ohodnotenie oveľa vyššie a nezaslúžene. (Aspoň tých 38% by to mať mohlo:) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Co se vam na tom všem nelibi? Podle mě je to skvělá oddychová komedie. To jsem musel vidět asi jinej film než všichni tady, jinak fakt nevim. Vždyť většina scén je vtipných bez toho aby to působilo trapně, fakt nevim co už jinýho byste od komedie se Stallonem chtěli a ještě k tomu to tady Stallonovi docela sedne, já se prostě úžasně bavil,, takže urychleně změňte svoje hodnocení směrem nahoru ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vyhoď máti z vlaku 2. Za předpokladu, že maminka a pan režisér (Spottiswoode) mají vždycky pravdu, to měla být dokonalá komedie, ale nestalo se.. ()

Reklama

Reklama