Reklama

Reklama

Rychle a zběsile

  • USA The Fast and the Furious (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Brian je jako tajný policista nasazen na pozorování party vedené charizmatickým Dominikem, který je doslova blázen do nelegálních závodů, pořádaných většinou v noci na periférii Los Angeles. Závody ale nejsou jediným zdrojem financí. A to je hlavní důvod, proč chce Brian získat jeho důvěru. V poslední době se totiž množí záhadná přepadení kamionů a policie i FBI chtějí znát pachatele dřív, než řidiči vezmou zákon do svých rukou. Hlavním podezřelým je právě Dominik. Brianovi trvalo pěkně dlouho, než se mu podařilo alespoň trochu se k němu přiblížit. Postupem času mu Dominik začíná důvěřovat a zaměstná ho i přes odpor ostatních členů party ve své dílně. Brianův realistický úsudek začíná zamlžovat rostoucí přátelství k Dominikovi a láska k jeho sestře Mie. Protože Brian ví, že se chystá zátah policie, prozradí Mie, že je policajt. Spolu se snaží Dominika přesvědčit, aby akci vzdal... (TV Nova)

(více)

Recenze (818)

Cival 

všechny recenze uživatele

Tisíce krásnejch mladejch holek, rychlý nablejskaný káry, namakaný drsňáci a spousta pěkné akce = vynikající odpočinkový letní film. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Příběh je velice podobný (skoro bych řekl vykradený) filmu BOD ZLOMU, akorát surfovací prkna nahradila rychlá auta. Ale co. Má to spád, děj se svižně žene dopředu a slaboduchý děj není na škodu. Auta, kterých si tu člověk užije dosyta, sice moc nemusím, ale rozhodně jsem se nenudil. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Fast & Furious je film, u kterého je děj až druhořadá věc...nebo spíš třetiřadá:) Druhá lajna totiž znamená vejvar pro producenta;) A tahle druhá lajna vlastně startuje tu první, která je ale natolik viditelná a bombastická, že je vám celkem šuma fuk kolik tenhle škvár zarobí:) A pokud se vám příčí filmy, kterým vévodí svalovci ztepilí až běda a slečny s výstřihem, jehož náplň by se dala sjet na lyžích, stejně by vám tenhle film neměl vadit, protože jak Vin TurboDiesel, tak sličné děvy vlnící se po plátně sem a tam jsou jen figurky, které plní jediný účel – umožnit těm nádherným natuněným broučkům, aby se v masovém měřítku dostali na plátna kin a televizní obrazovky, což je quest velice záslužný, i když ho ověsíte zoufalými líbivými rekvizitami jako jsou výše zmíněné dvounohé jalovičky, testosteronem zaslepení býčci s mužnými hlubokými hlasy a telecí hudební doprovod;) Celkově bych tedy Fast & Furious nezatratil, protože jen jeho úspěch dotlačil na PC NFS: Underground (i když tam je to těžce americká automobilová produkce) a zpopularizoval tuning tak jak se to doposud nikomu a ničemu nepovedlo...ačkoliv trvám na tom, že amíci by si měli tunit svoje lowridery a designovou dokonalost přenechat Evropě:) Rozhodně ale uděláte líp až za nějakého slunného letního dne vyrazíte do Hradce Králové nebo do Brna nebo někam jinam na tuning party, protože tam teprve uvidíte jak to ve skutečnosti chodí;) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Rychle, zběsile a vlastně i celkem zábavně. 70% Zajímavé komentáře: Melies, oli.G, dzej dzej, mis-ko, Cooper ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Vyloženě tenhle film neodsuzuju, ale celý příběh mi prostě přijde tak jednoduchoučký (neodvažuji se říci slaboduchý, protože by mě skalní příznivci tohoto filmu mohli ukamenovat), že by se snad ani příběhem neměl nazývat. Za největší plus celého filmu považuju jednoznačně ty úžasné auta, které se celým dějem neustále míhají sem a tam. Bohužel jak známo, auta jsou obvykle mizerní herci a samy o sobě nedokážou vyzdvihnout úroveň filmu někam výše. Takže je to za 2 hvězdičky. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $144,533,925Tržby Celosvetovo $207,283,925Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,233,964 //počet predaných kusov 173,871Tržby za predaj DVD v USA $7,229,691 //počet predaných kusov 593,811 ║ Vin Diesel to jednoznačne drží nad vodou, ináč by to za moc nestálo. /65%/ ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Pár hezkých automobilových honiček, jinak nic. Škoda - v originálnějším příběhu by i tyhle scény mohly ještě lépe vyniknout. Naprosto bez zájmu jsem sledoval postavy filmu - při potyčce s kamiónem jsem více držel palce protivníkovi. Bez špetky charisma podle mě není jen Paul Walker ale i Vin Diesel (zajímavější byl v Černočerné tmě). ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Když postavy mlčí a věnují se řízení, tak to má šťávu, ale kdykoliv ze svých vytuningovaných aut vylezou, tak se to rázem propadá o několik kvalitativních tříd níže. Jedna hvězda za Vina Diesela, který je nucen film nejednou táhnout sám. Kdyby se k němu býval připojil režisér, scenárista (byl-li vůbec nějaký) či alespoň jiný herec, tak to mohlo dopadnout i podstatně lépe. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack BT: 1. Good Life - Faith Evans/Ja Rule/Vita/Cadilac Tah [3:59] ,2. Pov City Anthem - Cadillac Tah [4:53] ,3. When A Man Does Wrong - Ashanti [4:51] ,4. Race Against Time Part 2 - Tank/Ja Rule [5:10] ,5. Furious - Ja Rule/Vita/01 [4:18] ,6. Take My Time Tonight - R. Kelly [4:29] ,7. Suicide - Scarface [3:53] ,8. The Prayer - Black Child [3:38] ,9. Tudunn Tudunn Tudunn (Make You Jump) - Funkmaster Flex/Noreaga [2:41] ,10. Hustlin' - Fat Joe/Armageddon [3:25] ,11. Freestyle - Boo/Gotti [2:31] ,12. Rollin' (Urban Assault Vehicle) - Limp Bizkit/DMX/Redman/Method Man [4:03] ,13. Life Ain't A Game - Ja Rule [3:32] ,14. Cali Diseaz - Shade Sheist/Nate Dogg [4:00] ,15. Didn't I - Petey Pablo [4:03] ,16. Put It On Me - Ja Rule/Vita/Lil' Mo [4:42] ,17. Justify My Love - Vita/Ashanti [5:37], ()

tron 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen (DRAČIE SRDCE, DENNÉ SVETLO) nikdy nebol ktovieaký frajer, ale niekedy motyka vystrelila a dravé RÝCHLO A ZBESILO patrí (spolu s o rok mladším XXX, tiež s Vinom Dieselom) k tomu lepšiemu, čo nakrútil. Ak ste boli zaskočení z toho, ako veľmi "neautomobilový" bol o rok starší konkurenčný automobilový hit 60 SEKÚND s Cageom, budete zo všetkých áut, pišťania pneumatík a zaolejovaných ľudí v RÝCHLO A ZBESILO nadšení. TOTO je film o autách. Výborná akcia a slušné herecké obsadenie (gauner s dobrým srdcom Diesel, zlé dievča Michelle Rodriguez) sa spoľahlivo starajú o solídnu žánrovú zábavu. Na strane druhej... zázrak to tiež nie je (tuctový scenár plný klišé, miestami až HLÚPE dialógy, čajové hlášky, matný Walker). Kino Považan NMnV 2001 ()

monolog 

všechny recenze uživatele

hovadina a jednoduchá blbost. plasticita čiší přímo z každýho záběru. ta trojrozměrnost mi připomíná fotku Sahary v pravé poledne. ospalo, teplo, nuda a jedovatý hadi. a když zavřete oči, taky by se mohlo stát, že už se neprobudíte, protože z vás jinak slunce vysaje veškeren život. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Špičková automobilová podívaná. Je jasné, že tento film není nějak moc o scénáři nebo o hereckých výkonech, ale hlavně o pořádně našláplých kárách. Mě se to velmi líbilo, ale další pokračování už mě tolik nechytla, možná i proto, že už tam není Vin Diesel...... ()

Související novinky

Dwayne Johnson hvězdou dalšího Rychle a zběsile

Dwayne Johnson hvězdou dalšího Rychle a zběsile

01.06.2023

Svět Rychle a zběsile nedávno rozšířil již desátý film (nepočítaje spin-off Hobbs a Shaw), na jehož konci se diváci dočkali poněkud nečekaného překvapení. Pakliže jste ještě desítku v kině neviděli a… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Justin Lin opouští desáté Rychle a zběsile

Justin Lin opouští desáté Rychle a zběsile

27.04.2022

Týden od spuštění první klapky na připravovaném desátém snímku ze série Rychle a zběsile přichází poměrně šokující zpráva. Režisér Justin Lin (Star Trek: Do neznáma, Rychle a zběsile 9) končí a na… (více)

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

01.07.2021

Herec Dwayne Johnson je dnes možná považován za akční superstar, čas od času se ale nebojí i trochu odvázat a natočit jednoduchou dětskou komedii typu Víla Zuběnka. A jeho nejnovější snímek od… (více)

Reklama

Reklama