Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za posvěcenými zdmi jedné z nejproslulejších prominentních škol - Ivy League - existuje tajná organizace s názvem "Lebky". Jen pár vyvolených je vybráno, aby se stali členy organizace, která připravuje budoucí prezidenty a uspějí v ní jen ti nejlepší, nejbohatší - prostě elita. Pro Luka McNamaryho je pozvání, aby se stal členem této prestižní organizace splněným snem. Brzy je však překvapen sílou a bohatstvím klubu. Po několika podivných incidentech a záhadné sebevraždě jeho nejlepšího přítele, začne Luke pátrat po pravdě, kterou ve skutečnosti organizace skrývá. Dochází mu, že se ocitl uprostřed zlověstného a velmi záhadně propojeného společenství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Faye 

všechny recenze uživatele

„Nadvláda! Jisté elitní skupiny jsou nadřazeny těm ostatním.Vyvoleným náleží bohatství, které je separuje od ostatních“. Přijetí do tajné organizace " Lebky" znamená pro Luku vstup do světa vlivných lidí, luxusních aut, naditých kont a netušených možností. Jenže, jak říká jedno přísloví „ Kdo chce s vlky žít, musí s nimi výt“. Průměrný, ale příjemný thriller. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Ano, lebky su prakticky v kazdom ohlade dalsi priemerny thriller urceny skor mladsiemu obecenstvu. Mlady Joshua Jackson vyzeral ze si natacanie celkom uzil, voci nemu nemam vyhrady, horsie to bolo s Paulom Walkerom ktory mi vyslovene nesedel. Je to ale dane aj tym ze ako seriozneho herca som ho zacal brat az potom ako som videl Running Scared alebo Lazarus Project. Dalej sa netreba rozpisovat. Lebky su film ktory na jedno pozretie neublizi nikomu a urcite si najde aj par tych svojich skalnych ktori ho prechvalia az do neba. Pre mna to bola slusna ale stale len priemerna zalezitost. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Thrilleřík z prostředí univerzitních bratrstev, o kterých nevíte, jestli si hrají na Svobodné Zednáře nebo náhodou opravdu neovládají celou Spojenou Státní Ameriku. Pokrm je podáván za správné teploty, herci jsou typově velmi vhodní, ale příběh se, podobně jako ona bratrstva, jednu chvíli tváří jako skutečně spletitý thriller o spiknutí, a jindy zase jako klasický teenage movie. I tak ale má svoje kouzlo a jeho zhlédnutí pro mě představuje příjemně strávený čas. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Docela milé překvapení. Dalo by se říct, že po celých sto minut se je na co koukat a navíc nevíte, kdo je na čí straně, kdo se přetvařuje a koho okolnosti jen omylem vtáhnou dovnitř. Docela povedené dílko, které jen příliš brzy zahodí dobře rozjetou nejistotu hlavního hrdiny a vrhne jej rovnou do akčnějšího pátrání a následného rozuzlení. Mírně nadprůměrný thriller, který diváka určitě neznechutí. Spíše naopak. [říjen 2005] ()

scaletom 

všechny recenze uživatele

Mě se to celkem líbilo. Knečně nic, kde by suspendovan policista odstranil z cesty teroristy, zachránil mateřskou školku a při tom stihl na světlo boží vytáhnout spiknutí z nejvyšších (pokud možno polovládních) kruhů. Film je o zjištění, že ne všechno, co se blyští nutně musí hned být zlato. Za mě film má spád, logiku, celkem sympatické představitele. rostě a dobře - kdo chce vypnout, ,,,a jen tak koukat - ať si poslouží. Určitě neprohloupí ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Torontu a Ontariu. (Terva)
  • Příběh je natočen podle konspiračních teorií týkajících se společnosti Skull na universitě Yale. (Terva)

Reklama

Reklama