Reklama

Reklama

Kámoš 2

Obsahy(1)

Marty Peterson je malý chlapec, který žije v malém a poklidném americkém městečku společně s rodiči a také svým psem Shilohem. Ještě před nedávnem si myslel, že když zachránil psa Shiloha před jeho hrubiánským majitelem, zahořklým alkoholikem Juddem Traversem, jeho potíže s hrubým a nenávistným starcem tím skončily. Ale když Judd začne vyhrožovat, že si svého psa vezme zpět, bojí se Marty, že ztratí nejlepšího přítele, kterého kdy měl. Juddovo hrubé a nevrlé chování se totiž nezmění ani poté, co mu Shiloh zachrání život. Starý muž se odmítá změnit a vylekaný Marty se nakonec odhodlá k zoufalému pokusu. Je přesvědčen, že stejně jako se mu podařilo laskavým přístupem získat přátelství týraného zvířete, dokáže silou laskavosti změnit i starého muže naplněného nenávistí. A s pomocí rodičů se o to pokusí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Le_Chuck odpad!

všechny recenze uživatele

Otravný pes + nesympatické deti + streda 9:30 na Nove + kadencia minimálne jednej morality na minútu = peklo pre dospelých. Po 30 minútach som sa prestal trápiť. Naozaj nemusím vidieť všetko. Ani vy. 5% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Mám pejsky rád a bígl je krásné plemeno. Film se mi líbil a ke konci filmu jsem byl dokonce dojatý. Upozorňuji však, že jsem neviděl první díl, takže jsem nemohl porovnávat. Ale tenhle film sám o sobě byl koukatelný, měl děj a já byl spokojený. Byla zde i postava záporáka, což se mi taky líbilo. Takže celkově to vidím na průměr, ale rád se kdykoliv na ten film znovu kouknu... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Dostáváme další šanci kde se nám nabídne trošku jiný příběh ale pořád na stejné úrovní což nezamrzí když jednička nic nedala a od dvojky jste ani nic nečekaly. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Fantasy? :DDD Niekto si tu z nas robi dobry den. Ale spat k filmu. Jednotku som nevidel tak nemam s cim zrovnavat. Kamos 2 je mily rodinny film s priemernym a predvidatelnym scenarom no s prijemnou atmosferou a dojemnym zaverom. Detom sa to pacit bude a dospeli ocenia absenciu infantilnych humornych scen. V ramci zanru solidny film. 65% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

O druhém díle platí úplně to samé, co o jedničce. Kvalitativně je to sice o něco horší (to jsem poznal už před těmi mnoha lety), ale to mi nezabránilo v tom, abych tenhle film miloval stejně, jako první díl. Nostalgických 80%. ()

laserr 

všechny recenze uživatele

Lehl sem si na sedačku a velkým vedrem se mi nechtělo ani přepínat. A tak sem to začal sledovat. Nic sem od toho nečekal, ale velice příjemě mě to překvapilo. Herecké výkony nemastné, neslané a děj předvídatelný až hamba, ale přesto velmi milý a příjemný snímek. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Pěkný pohodový rodinný film, který není v ničem nereálný a ještě k tomu se u něj dá zamyslet. A jde to i bez vraždění. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

"Jade, odlož to koště." Tahle hláška mě utvrdila v tom, že jedna hvězda za podzimní listí je tak maximum pro tento rodinný snímek. Dlouhé, nezáživné dramíčko o psovi, který je pojítkem ve vztahu hodného a zlého souseda. Jestli tenhle snímek je součástí trilogie, tak by mě zajímalo o čem jsou další dva díly, ale nemám tolik mozkových buněk, abych to zjišťoval :-) ()

Reklama

Reklama