Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Námořník Ted Baker (James Stewart) se na dovolené zamiluje do Nory (Eleanor Powell), mladé dívky, která se chce stát tanečnicí na Broadwayi, ale jejich vztah ohrozí uznávaná broadwayská hvězda Lucy James (Virginia Bruce), která se do Teda rovněž zamiluje. (mac000)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Orson Welles raz prehlasil Jamesa Stewarta za spatneho herca - dlho som sa tomu cudoval, az kym som si nepozrel tuto planobu. Fakt ako Stewart sa mi spaja hlavne s westernami, potom s rolami naivnych mladikov vo filme It´s a Wonderfull Life 1946 a Stewarta si pamatam este zo spoluprace s Hitchockom - uz ale samotny Hitchcock mal radsej Caryho Granta nez Jamesa Stewarta. No nic, par slov k tomuto : plany muzikal, Roy Del Ruth ako reziser mi nic nehovori, rezisersky je to bieda, dialogy miestami az nepocuvatelne. Plus ked som s pocul Jamesa Stewarta zaspievat - taxom myslel, ze to zavyja dajaky zle trafeny vlk - jo, tak zle to bolo . 30 % ()

Reklama

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Muzikál, který o dvě třídy předčí díla, která v té době točili Fred a Ginger - jednak díky skvělé hudbě Colea Portera, jednak díky scénáři, který by (narozdíl od takového TOP HAT) obstál i jako slušná samostatná komedie, jednak díky hercům, kteří opravdu hrají (narozdíl od TOP HAT, ale tam je to možná dané scénářem). A Jimmy Stewart senzačně zpívá! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama