Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Haskel (James Stewart) je vlastníkem obchodu s hudebninami v Point Jervis v New Yorku. Jeho strýc C.J. Haskel (Charles Winninger) nenávidí hudbu a dlouho si přeje, aby se k němu Jimmy přidal v jeho byznysu se zdravou výživou. C.J. dlouhé roky bojuje se svými sousedy, rodinou McCorkesů, kteří mu nechtějí prodat dům, aby mohl rozšířit podnik. Když Jimmyho obchod zkrachuje, tak se vydá do velkoměsta za svým strýcem. Když Jimmy dorazí, potkává strýcovu sousedku Molly (Paulette Goddard) a omylem trefí svého strýce rajčetem do obličeje. Pro Molly se tím stává hrdinou a ta ho ubytuje v domě své matky. V domě bydlí a cvičí kapela Horace Heidta, ke které se Jimmy přidá a zamiluje se do Molly. Nikdo v domě netuší, že všemi oblíbený Jimmy je synovcem jejich úhlavního nepřítele... (HTB)

(více)

Recenze (2)

Flego 

všechny recenze uživatele

Na začiatku ( 1939-1941 ) bola hudobná rozhlasová relácia, kde mohol poslucháč vyhrať 1000 dolárov. Pre veľký úspech sa tvorcovia rozhodli urobiť film, kde by zakomponovali tento námet. Podarilo sa vytvoriť romantickú hudobnú komédiu a čo bolo najväčším ternom, hlavnú úlohu hral všestranný Jimmy Stewart. Dej je v podstate jednoduchý, je založený na konflikte medzi nadaným hudobníkom, ktorého hraje Stewart a jeho strýkom, ktorý hudbu nenávidí... Počas filmu zaznie mnoho skladieb a tieto fázy patria k tomu lepšiemu. Avšak ani hudba či zopár vydarených gagov nedokáže film posunúť do vyšších levelov. Druhý komentár, šieste hodnotenie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se mě někdo zeptal, jaký je můj neoblíbenější herec, rozhodoval bych se hodně těžko, ale asi největší dojem na mě za celou dobu udělal James Stewart a já jsem rád, že mohu stále sledovat nějaké filmy, které jsem s ním neviděl. Ono jich je vlastně docela dost. Tady navíc ukazuje i svoje hudební nadání. Za něj dobré, jinak spíš průměr. ()

Reklama

Reklama