Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina malých chlapců s nadváhou: Nicholas, Cody, Philip, Simms, Josh,, Gerry, Roy a Sam musí strávit léto v odtučňovacím táboře s jménem" Tábor naděje". Zde se jich ujímá Tony Perkis a jeho aerobikový instruktor z Evropy , kteří se snaží přetvořit děti k svému obrazu a udělat jim z letního tábora peklo. Avšak flustrovaní mladí muži po dnech hladovění a ponižování spojí svoje síly a vtipem a šikovností se odplatí hloupým trenérům, kteří jim chtějí znepříjemnit život.... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie pro všechny věkové kategorie, která - ač je plná tradičních klišé - nenudí. Hlavním důvodem je role hodného strýčka Perkise, který se snaží udělat z bandy tlustých děcek plnohodnotné členy společnosti. Tuto snahu mu ovšem kazí fakt, že banda tlouštíků si vzhledem ke svému věku svého 'drobného' problému příliš nevšímá a spíše než zhoubnout si chtějí užívat života... Většina hereckých představitelů předvádí víceméně kvalitní herecké výkony, což je příjemné vidět zejména u děcek, pro které byly jejich role nejspíše splněným snem. Přestože jsou Těžké váhy opravdovou pohodičkou se vším všudy, očekávat geniální podívanou by bylo poněkud pošetilé. Celý děj příjemné odbíhá a díky jednoduchému scénáři jedoucímu z bodu A do bodu B nikde zbytečně nedrhné, což je fakt, který od podobného druhu filmů očekáváme. Z finále - ač je očekávatelné - jsem byl mírně v rozpacích. Výhra Šampiónů ve fyzických disciplínách je asi to jediné, co závěru ponechává alespoň nějakou uvěřitelnost. Přesto se mi však zdálo dost pochybné omítat onen známý - ovšem rozhodně ne pravdivý - mýtus o tom, že krása a inteligence (resp. vědomosti) se vzájemně odpuzují. Ale OK, je to jenom film, asi nemá cenu se nad touhle hloupostí - i když mě mírně rozčarovala - pozastavovat. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

No občas jsou zde světlé chvilky zajímavých vtipů, ale všeobecně je to snímek o vyžranejch američanech, který sou hrdý na to, že sou vyžraný a nehodlaj s tim nic dělat ani na odtučňovacím táboře pro tlustoprdy. Finále kdy tuloprdi porazej sportovce je opravdu trapné. Ben Stiller hraje stejnýho dementa jako v zoolanderovi....jediné co těm tlustochům chci říct "Potřebovali by ste prohnat kolem bloku vy sádla!!!!" ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme je zaujímave, že Ben Stiller hrá veľmi podobnú postavu postave tej, ktorú stvárňuje v Dodgeball. Inak k samotnému filmu - pohodová rodinná a celkom vtipná kempová komédia. Pre fanúšikov camp movies je to povinnosť. Ben Stiller je neodolateľný hajzel, na moje prekvapenie aj detskí herci hrajú bravúrne a mnohé nadnesené scény (revolúcia v kempe, skrýše v chatke ...) potešia príjemným hollywoodskym idealizmom. Síce to už po rokoch nie je taká pecka ako kedysi, stále je to dosť zábavný filmík. A song I Want Candy od Bow Wow Wow rulez. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Když tak pročítám zdejší kometáře...spousta lidí se bere vážně a neumějí se od srdce zasmát. No já nevím, Stiller je magor,který se tváří téměř vždy stejně,ale zasměju se mu téměř pokaždé...komedie pro děti i pro dospělé,kde díky bohu není žádná hluboká pointa,jelikož by to i vzhledem k žánru bylo vcelku zbytečné. Supa,když to tlouštíci roztančí.:) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na komedii si rozhodně nemůžu stěžovat, oproti tomu jaké zde má přímo průměrné hodnocení. Jedna z prvních komediálních rolí Bena Stillera a už tady mi připomíná pošuka jako ve Vybíjený. Děti si s ním dělají co chtějí a kdybych mohl, klidně bych se na tohle podíval znova. Není o co stát, ale člověk se alespoň zasměje. Praštěné to je, dětsky vtipné a celkově natolik střestěné, že to za to rozhodně stojí. Ty tři hvězdičky si tento film určitě zaslouží. I když si nedokázal po celou dobu držet humornou kvalitu, pár scén mě příjemně pobavilo. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Hedersonville a ve Flat Rocku v Severní Karolíně. (rafix)

Reklama

Reklama