Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ralph Sawatski, hlídač v bance, ale také vášnivý karbaník a hráč, a Freddy Novak, talentovaný obchodník bez kvalifikace, najdou mezi odpadky tajný spis obsahující vnitřní informace a promění toto smetí v peníze. Ovšem jak dlouho potrvá těm grázlům, než se o nich dozvědí? A co se stane po tom? (oficiální text distributora)

Recenze (6)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že se filmaři poměrně hodně inspirovali o tři roky starším "Tajemstvím mého úspěchu". Pro Bena Stillera se jedná o první film, kde si střihl hlavní roli, nicméně svůj nesporný komediální talent tu ještě moc nerozjel. Vlastně spíše vůbec, protože moc vtipné to opravdu není, na druhou stranu na TV film to však docela ujde. Průměr či malinkatý podprůměr. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Ucházející komedie, která nabídne pár srandovních momentů a povedených hlášek. Na můj vkus jich však mihlo být víc. Film nás zavádí do prostředí makléřské praxe. Osobně se mi hodně líbilo počínání hlavních hrdinů při nejrůznějším kšeftování. Děj ničím nepřekvaní, ale ani nezklame. Pohodičkovou atmosféru filmu ještě navíc dovrší povedený závěr. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama