Reklama

Reklama

Rodinná pouta

(seriál)
Česko, 2004, 300x50 min

Hudba:

Karel Svoboda

Hrají:

Tomáš Krejčíř, Klára Jandová, Dana Morávková, Jan Kačer, Lenka Termerová, Jan Révai, Simona Krainová, Milena Steinmasslová, Vlastimil Zavřel, Martin Zounar (více)

Obsahy(1)

Mezilidské vztahy z nejrůznějších úhlů pohledu - především ty jsou obsahem seriálu Rodinná pouta. Vztahy v rodině, v práci, vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi generacemi a jejich vývoj můžeme sledovat v nejrůznějších situacích. Naši hrdinové prochází osudovými krizemi, jsou vystavováni zkouškám charakterů, bojují se zradou a s intrikami a prožívají lásku i nenávist, přátelství i vzdor… Reálie současného života u nás, ale i dávka romantiky, napětí, zábavy - to vše je zárukou, že seriál Rodinná pouta bude blízký široké divácké obci. Jak už název napovídá, středobodem seriálu je rodina. Rodina, která spoutává v tom dobrém i zlém, dává zázemí, kořeny, ale někdy také příliš svazuje, pohlcuje a své členy může i ničit. (TV Prima)

(více)

Recenze (394)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

SDRUŽENÍ PŘÁTEL KULTURNÍHO MASOCHISMU udělilo výroční ceny ZLATÝ BIČÍK v oblasti filmové a televizní tvorby. Výsledky jsou následující: vítězkou v kategorii "Nejlepší ženský herecký výkon" se stala Dana Morávková za roli v seriálu RODINNÁ POUTA. Ač seriál běží teprve krátce, porotci byli bezesporu ohromeni silou výkonu paní Morávkové a dali jí tak přednost před hlavní favoritkou, milou paní Jarmilou Holinkovou, babičku dvou vnoučátek, účinkující v reklamě na KOSMODISK .....Vítězem v kategorii "Nejlepší mužský herecký výkon" se stal populární šéfkuchař Tony za roli v reklamě na Ultimate Chopper z oblíbené série Teleshopping. Ovšem jeho vítězství bylo těsné, protože Tomáš Krejčíř, opět ze seriálu RODINNÁ POUTA, mu v poslední fázi hlasování notně šlapal na paty. Nicméně pan Krejčíř nemusí zoufat, jak se shodla odborná veřejnost, má velikou šanci při příštím udílení cen......Vítězem v kategorii "Nejlepší televizní počin" zvítězil seriál RODINNÁ POUTA s velkým náskokem před druhým v pořadí - oblíbenými úterně-nočními "Záznamy z jednání Parlamentu České republiky". Vzhedem k tomu, že seriál se začal vysílat krátce před uzávěrkou hlasování, dá se mluvit o překvapení, nicméně jeho vítězství je zcela zasloužené. Sláva vítězům, čest poraženým! Na závěr popřejme seriálu, aby udržel vysoce nastavenou laťku a přinášel tak radost do srdcí všech televizních diváků a zejména divaček i nadále. ()

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

První český pokus o jihoamerickou telenovelu. A vskutku není špatný (v telenovelním slova smyslu)! Akční střihy, které nejednoho diváka (spíše však divačku) nenechají klidnými, když se v nejnapjatějším okamžiku podíváme na úplně jiné místo, kde je vše v naprostém pořádku a pouze tu dva epizodní herci pronesou "tu svoji větičku ve velkém seriálu"... Přesně po vzoru těch nej nej telenovel produkce chilské či dokonce argentinské (!) se zde setkáváme s naprosto triviálními a běžnými situacemi řešenými tím zaručeně nejzdlouhavějším způsobem. Tak, aby držely pozornost diváka (divačky) co možná nejdéle a nejpozorněji... Přesto však můžeme nalézt i některé světlejší stránky. Například jakous takous gradaci děje v závěrečných dílech apod. A samozřejmě zde nechybí (bohužel) americký happy end... Který pravděpodobně Rodinná pouta II opět naruší... Jedna hvězdička za odvahu tvůrců postavit se směle a rovnocenně těm nejsledovanějším a nejlepším dílům televizní produkce vůbec! :) ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Připoutejte se prosím. Pak se uvolněte. Nechte obsah opsat, poté volně vytékat, okapat, okakat, oskapat, oplakat. Oplkat. Plk. Plk. ... Naše holky v Emerice se dílu naučily řádně. Poznáme to na každém tom neřádském dílu. A prej že budou nový díly. Díly z dílny Dílyny. Ale jinak príma. Fak fajn... Bavil sem se s Bártem Simpsnem. Říkal že fakt pochcat. A já na to natotata na ty sračky nasrat. No ale prej že tam zase hrajou ty elity. Ale já rači ovar... - - - P.S. A Bohušu! Nežer už tu svoju Májku furt! Je z teho hraní! Teda sraní... - - - P.P.S. Něco k pisskuzi... ()

derryl odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je neuvěřitelné, tak příšerný a rádoby americký seriál jsem ještě neviděl. Vše je jen balast a křeč, dialogy neuvěřitelně stupidní. Přiznám se, že jsem se nedokázal dívat v kuse na jeden díl, protože bych po shlédnutí asi zešílel. Opět se úkazalo, jak je nesmyslné hrát si v Česku na "velké americké seriálové umění" a vydávat tuto zrůdnost ze největší seriál všech dob. ()

Tayen odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jinak mnohdy výborné české herce, jak můžou jít do takového komerčního braku, protože v tomhle seriálu děj nestojí, on se pohybuje snad dozadu. Viděla jsem pár dílů s odstupem snad dvacetí dílů a musím říct, že i mexické telenovely oproti tomuto vypadají jako trhák. Bože můj, kdy se už český divák vzpamatuje a přestane čumět na stodílové seriály o ničem. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jan Kačer šel do toho seriálu s tím, že jeho postavu nechají tvůrci po čase zemřít. Tvůrci to vyřešili tak, že ho nechali v komatu. Jenže seriál byl natolik úspěšný, že sám Jan Kačer požádal, že by se chtěl vrátit a tak je tam až do dnes. (cariada)

Související novinky

Svatba utužuje rodinné vztahy

Svatba utužuje rodinné vztahy

26.05.2006

S tím souhlasí určitě každý. Přestože mnohými zatracovaný, nenáviděný, za nudnou šeď označovaný a považovaný herecky i scénáristicky za ubohý seriál, Rodinná pouta se možná dočkají dalších sérií.… (více)

Reklama

Reklama