Kipper (TV seriál)

Animovaný / Pohádka

Velká Británie, 1998, 10 min

Hrají:

Martin Clunes

Náš šestiletý Honzík: "Byl jednou jeden domeček, kde bydlel pejsek jménem Kipper. A má přátele, prostě všechno. Nic mu nechybí a je rád. A vždycky se tam něco stane. A vždycky se to napraví."(11.8.2009)

Mezi milionem ostatních poklidných mírotvorných pohádek pro nejmenší vyčnívá vysoko z řady velepříjemnou jazzově pojatou ležérní muzikou a tím, že postavy mají konečně zas jednou normální hlasy dospělých chlapů, kteří se nepitvoří, nezkoušejí pištět ani se jinak podbízet a přesto zůstávají něžné. Věřím, že už jen tohle působí jako příjemný balzám i na ostatní rodiče malinkých dětí, přestože v příbězích toho není moc, co by zaujalo i dospělé. Pokud čekáte potomka a promýšlíte, co mu tak pořídit do domácí filmotéky, tohle můžu doporučit. (Kipper se v českém překladu jmenuje Ouško a v současnosti je celkem pravidelně k vidění v rámci vysílání "Kouzelné školky".)(24.3.2011)

Průměrná pohádka o pejskovi, jehož největší kamarádi jsou tygr a prasátko. Pro děti asi poučné hlavně "výchovné" díly s malým prasátkem.(29.11.2010)

Je to pro děti a můj malej to zbožňuje. Kipper ho naučil štěkat... :-)(7.10.2008)

Řekl bych že na JimJamu je to spíš takový průměr. Je to milá pohádka ale jsou tam i lepší třeba prasátko Slim.(3.12.2009)

Když vidím spokojený a zaujatý výraz mýho špunta při sledování této pohádky, musím hodnotit kladně.(19.10.2010)

• MP17

Pro děti docela fajn, ale je hromada lepších. Ta česká verze titulní písně, to je něco příšerného, horší sem snad u dětských pořadů nikdy neslyšel.(29.2.2012)

Souhlasím s M-artou, je to vyklidněné, neagresivní, vtipné a český dabing je bezva! A bavím se u toho i já. Doporučuju všem rodičům.(1.4.2011)