Reklama

Reklama

Ledová planeta

  • Česko Retrograde (více)
Trailer

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti se odvážný tým několika mužů a žen, vedený Johnem Fosterem, vydává na nebezpečnou cestu do minulosti. Chtějí totiž zabránit objevení meteoritů, které obsahují smrtelnou mimozemskou bakterii, jež přivedla lidstvo témeř na pokraj vymření. Kdyby ale tušili, jaké hrůzné věci bude mít za následek jejich cestování časem, na svou cestu by se pravděpodobně nikdy nevydali... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Andersis 

všechny recenze uživatele

POZOR TENHLE KOMENTÁŘ MÁ HODNĚ SPOJLERŮ. Měl sem chut na nákou sračku protože sem měl nakoukáno dost NEsraček. Tak sem si koupil film Ledová planeta. Střich je zmatenější než u Seagalových filmů z poslední doby. Zvukaři? To sem se málem posral smíchy, místo toho, aby rvačky ozvučnili sem slyšel hudbu, která se sem vůbec nehodí. Pak sem se nasmál u scény kdy Lundgren sedí v kabině pilota naké vasmírné lodi a vypustí do vesmíru jednoho a půl zloducha. Ano říkám půl protože ten jeden se držel o dveře aby neviletěl a ktomu hrála ta strašná hudba no samozřejmě že mu pomohl jiný zloduch tak se z toho dostal. A navrch ještě nemusí Lundgren nosit na Antarktidě čepici, k čemu taky on přežije všechno ikdyž je večer -50 stupnů. Jo a abych nezapoměl padouši sestřelí helikoptéru která jak se rozletí tak ve vzduchu náhle zmizí. Tak dávám tři hvězdičky zato že sem se nasmál jak nikdy, takže to splnilo účel. Ale jinak na piču. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Ultralevná vykrádačka čehokoliv. Dolph Lundgreen s papundeklovou krosnou na zádech která značí jako že je z budoucnosti je k smíchu. Ale jinak svaly má stále z ocely a respekt si dovede sjednat. Takže komu stačí ke štestí primitivní céčko kde se pořád něco hýbe a sem tam někdo dostane správně přes d*žku, ten zas tak sklamaný nebude. Retrograde je určitě lepší než to co produkuje v poslední době Seagal. ()

Reklama

hiczech 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Dolpha Lungrena a je mu jedno na co se bude dívat si jistě příjde na své. Mne osobně mrzí, že jsem se na tento béčkový kousek vůbec díval. Námět ujde. Ovšem co s tímto námětem udělal nebo spíš jak ho "obéčkoval" scénář a režie je do očí bijící a taky smutné. Jednu jedinou hvězdu dávám za námět. ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, kam až může hvězda filmů 80 let padnout, ve snaze udržet se stůj co stůj v povědomí diváka. Díky tomuto počinu, alespoň to moje povědomí celkem kleslo. Prostě doba Punishera a Temného anděla je nenávratně pryč a nemít jistou účast ve Stallonově Postradatelných, tak je tento Švédský obr dávno za horizontem mého zájmu! ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren ve sci-fi....já už toho začínám mít tak trošku plný zuby. Už alespoň pátý negativní komentář na film, a Ledová planeta rozhodně nebude vyjímkou, kdo se na to hodlá koukat, nemůže čekat nic jiného. Akce je mdlá, nudná, stejně jako celý film s Lundgrenem, který dříve býval slušným bivojem, ale vše uhlodal čas, a stejně je tomu i dnes. Možná i hůře. Příběh je příšerný, zpracování a efekty hrůzné, Lundgren tam hraje jen z radosti, nebo nevim jak by si tím dokázal vydělat pár peněz, nebo spíš pár šupů? Tyhle filmy mají ale jedno jisté, televizní stanice je nepřestanou vysílat snad nikdy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Lundgrenov honorár bol 1 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)
  • Natočeno za pouhých 18 dní, editováno ve dvou a půl týdnech a smícháno v 1 den. (ČSFD)

Reklama

Reklama