Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Art Jeffries (Bruce Willis) - agent FBI, byl nespravedlivě převeden na jinou práci, při níž se dostal do konfliktu s mocnou Národní bezpečností agenturou. Důvodem je devítiletý chlapec Simon geniální autista, kterého měl chránit. Dešifroval totiž přísně tajný kód Mercury, zřízení pro práci amerických zpravodajských služeb a fanatický šéf projektu Nick Kudrow (Alec Baldwin) je odhodlán zbavit se nejen malého luštitele, ale i všech nepohodlných svědků události. Art se Simonem se proto musí skrývat a v souboji se všemocnou mašinérií riskovat vše. Jeho jedinou nadějí v souboji s časem je Simonův výjimečný matematický talent, pomoc bývalého parťáka a sympatie dívky, kterou dvojice uprchlíků náhodou potkala. (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

genetique 

všechny recenze uživatele

Na Willisa pomerne nudné a ťažkopádne. Veľká absencia napätia a prekvapivých zvratov. Chýbala mi dôkladnejšia prepracovanosť scenára a Simonovej postavy, akčných momentov a podobne. Zreteľný je aj Willisov útlm v tejto fáze jeho kariéry. Síce sa začal venovať filmom s vážnejšou tematikou, no tu vidíme, že začiatky sú ťažké aj pre herca takéhoto kalibru. A o Baldwinovi škoda písať. Priemerisko ako hrom. 50%. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení poměrně přesně odpovídá tomu mému - slabší tři hvězdy blížící se dvěma. Film se snaží hrát hodně na divákovy city a jekot mladého kluka je vskutku nervydrásající. Je fakt, že Willis, Baldwin i mladý Hughes hrají, co jim síly stačí, přesto pokud bych si musel vybrat willisovku s dítětem, sáhnu raději po Šestém smyslu. Zvláštní je, že Willis má opravdu tendenci často hrát traumatizované policisty. ()

Reklama

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Art zažil stresující situaci v akci a vybouchl, díky tomu byl sesazen a dělá pro FBI jen odposlouchávání, náhle je však povolán pro nalezení malého Simona. Simon je autista, který má rád hlavolamy a jeho dětský mozek dokáže rozšifrovat kódovací šifru Mercury, která má být nejlepší ochranou na světě pro všechny agenty. Art musí Simona pochopit a myslet jako on, musí se stát jeho přítelem. Výborný thriller s kouskem citu. Miko Hughes jako autista výborný ve své roli. ()

Aqualung 

všechny recenze uživatele

Koukám po očku na tenhle film, který jsem už viděl a poukouším se shrnout vzpomínky s reálnými, znovuevokovanými dojmy.Nemyslím, že jde o něco silného.Jde o průměrně udělaný akční film, kde na jedné straně stojí zlo reprezentované nelítostným státem a jeho agenturou a na straně druhé, rovněž stát, reprezentovaný charakterním panem Willisem, takto policistou, který je posléze opět pronásledován jak vlastní organizací, tak zkraje zmíněnou agenturou.Autistický chlapec odstartuje příběh, která dává sice vyniknout hlavnímu hrdinovi, ale příliš nepobaví.Jen snad poučí náhledem do světa autistů.Alespoň já jsem se poučil.Ostatní mne neoslovilo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slovenský dabing k tomuto skrz naskrz priemernému filmu bol príšerný. Nemám na mysli hlasy hercov, ktoré poznáme, ale neuveriteľne uvrešťaný dabing dieťaťa. Film som v originále nikdy nevidel, takže našim hercom možno krivdím, pokiaľ je to také aj v angličtine, tak si film tie dve hviezdy zaslúži. Skutočne tu nie je nič, čo by sa vymykalo pojmu prevarené klišé. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (17)

  • V Kudrowovej vínnej pivnici Kudrow (Alec Baldwin) obviňuje Jeffriesa (Bruce Willis), že sleduje príliš veľa reklám na SUV. Je to narážka na to, že že Bruce Willis aj Alec Baldwin v tom čase nahovorili reklamy pre tieto typy áut. (Arsenal83)

Reklama

Reklama