Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život utíká rychle... Stíháš to? Nejpůsobivější a nejbrutálnější film o drogovém opojení, který byl kdy natočen. Film, který Vás převálcuje víc než dávka speedu. Tři dny hédonistických hrátek se změní v šílenou odyseu, když se ztroskotanec Ross stane řidičem a místním dodavatelem drog výměnou za své zboží... Následuje jedna bizarní situace za druhou a Ross stále více zapadá do světa toxikomanů, kde neexistují morální zábrany. Otevřte oči a připravte se na jízdu, při které se nedá spát! (DVD Edice)

(více)

Recenze (191)

zsn 

všechny recenze uživatele

Fantastický film mého rozbouřeného mládí, zde jsem se zamilovala do Schwartzmana a Rourkeho. Btw životní role Rourkeho. Nekonečná jízda, kterou jsem jako náctiletá sjížděla pořád dokola, tak jako vynikající soundtrack k tomuto filmu a nějaké ty stimulanty. Vyzvedávám především Zwan - Number of the Beast https://www.youtube.com/watch?v=U01_F_PJ_GY - rozkoš. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Opět si rozšiřuji obzory a pátrám po neviděných filmech s Brittany Murphy.. "Šňup" na mě vyloženě působí jako kdyby byl zfetovanýma lidma natočen a né, že o nich pojednává.. Zběsilej střih, rádoby humor, spousta ujeťáren, ale do Tarantina nebo "Trainsppotingu" nebo "Requiem za sen" má takhle karikatura hodně daleko.. ()

Reklama

Michelle41 

všechny recenze uživatele

"It looks like a perfectly healthy green dog." - Pro tenhle film spolu s Blow mám prostě slabost. Oba jsem viděla snad 10x a stejně věřím, že to nebylo naposled... Perfektní Mickey Rourke (i když Spun se prý řadí k jeho horším rolím), jehož řeč z sexshopu je jedním z nejlepších okamžiků filmu, a Brittany Murphy - těm ty role sedly jako vyšité. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Netuším kolik jsem viděla filmů o feťácích a pokud jsem nějáký viděla hned jsem ho zapomněla jelikož se s jejich situací ani něják neztotožňuji tak proto takové snímky nevyhledávám. Na tento film jsem se podívala díky herečce Brittany Murphy - a opět ani trochu nezklamala. Líbilo se mi jak ty momenty kdy si postavy šňuply nebo píchly nějákou drogu tak se začala prolínat řada do sebe zapadajících obrazů která i přes tu soudržnost vlastně soudržná nebyla a něják podobně uvažuji já akorát k tomu nepotřebuji fet :-D. Velkou zábavou pro mě byly animace v podstatě zobrazení halucinací, které měl většinou Ross. U čeho jsem zírala byla scéna kdy se Britt svíjí u tyče a válí po zemi :-D . Perfektní byla i hudba za kterou stojí opravdové špičky. Pravda je, že to co šňupali vypadalo spíše jako cukr než sušené mléko akorát by mě zajímalo jak moc bylo asi příjemné si tyhle věci vyšňupnout :-D. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Tak se trochu sjedem ne! :) No nejsem si úplně jist, co tím chtěl Jonas Akerlund říci, ale to je vlastně jedno radši se sjedem ne. Překvapivě se zde objevilo několik lehce zapadlých hvězdiček hollywoodu, kteří tento snímek pozvedli na 2.5*. Nejlepší postavu měl určitě Mickey Rourke jako The Cook, o něj se celý film opírá. Sečteno podtrženo, jednou a dost, tak se radši sjedem ne... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (18)

  • Kdyby se film nesestříhal, jeho původní délka by byla tři a půl hodiny. (Stocki)
  • Ve filmu po užití metamfetaminu jsou záběry na zmenšení zorniček uživatelů, ale ve skutečnosti se zorničky po užití této drogy naopak roztahují. (Stygy25)
  • Cameo role režiséra Jonase Åkerlunda - ztvárnil zde potulného chlápka, kterému Ross (Jason Schwartzman) u autobusu dá čtvrťák. (Stocki)

Reklama

Reklama