Reklama

Reklama

Hříšný tanec

Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Frances Housemanová, přezdívaná Baby, tráví s rodiči léto v hotelu pro movitější hosty. Tady se dosud poslušná dcera seznámí nejen s divokým rytmem tance, který je konzervativními hosty považován za hříšný, ale také s tanečním instruktorem Johnnym Castlem. A když Johnnyho taneční partnerka Penny zjistí, že je v jiném stavu, a nemůže se zúčastnit vystoupení v sousedním hotelu, souhlasí Johnny, že místo ní zatančí s Baby. Začnou intenzivně trénovat a společné hodiny tance je natolik sblíží, že jejich vztah přeroste v lásku. Opravdovost citů však musí projít řadou těžkých zkoušek nejen na parketu, ale především v ovzduší konzervativní morálky, která jejich vztahu nepřeje. (TV Nova)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Dizzy_eM

Dizzy_eM (hodnocení, recenze)

rounen

Přesně! Teď na to koukám s otevřenou pusou... To se nedá poslouchat! Nejen Johny, ale i Roby, baby segra, tata... Proč to měnili? Tak jsem se těšila, ale tohle nedam. I překlad je jinej... 

na příspěvěk reagoval Pierre

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Chen

Ani Boha... Zbytečně točit Kokotinu... Fakt jim už jebe.. klasiku nepřekoná ani seriál... Blbec kdo se pouští do seriálu..

Brooks

Brooks (hodnocení, recenze)

26.10 vychádza na blu-ray disku s kopou bonusov a nádherným obalom. Rozhodne premýšlam nad kúpou!

kulohlavec

kulohlavec (hodnocení, recenze)

Marno platný, i po 30 letech s přehledem nejlepší taneční film a tak to už asi zůstane. Chytlavý písně, legendární hlášky , parádní atmosféra, super

Uživatel patysway smazal svůj příspěvek.

Vesman

Vesman (hodnocení, recenze)

příběh podle šablony, které repliky blbé a klišoidní až to bolí, přesto nemůžu jinak než za 4*... našel jsem další guilty pleasure

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

hojchna: a jsme u toho co je síla zvyku :) kdybys koukala jen na dabované filmy, tak se ti zase budou jevit originál anglické hlasy divné, taktéž podruhé předabované filmy... všechno je o zvyku... když někdo uvidí tento film poprvé s tím druhým dabingem, tak se mu to bude zdát dobre... takhle to je, s tím nic neuděláš, prostě se dívej na to, na co jsi zvyklá. však nemusíš koukat na TV filmy, stejně je tam jen samá reklama

hojchna

hojchna (hodnocení, recenze)

Docela mi vadí, jak u tohoto (a nejen tohoto) filmu dělají nový dabing. Mám pořád v paměti dabing ,když jsem byla malá (asi před 15 lety :) u těch dalších verzí mi tam ty hlasy prostě nesedí..

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Film mojho detstva som si pozrel pred rokom a teraz zasa a musim uznat ze je to pecka! Urcite si to pozriem aj o rok. Nadherny film na letny cas. Skvela atmosfera!

digestor

digestor (hodnocení, recenze)

prvy film v zivote ktory som videl na videu :), a po pozreti som sa do tanca zamilovall na cely zivot., i ked mozno s odstupom casu niektore sceny pripadaju smiesne (baby nebude sediet v kute... ), nemozem inak ako 5*..., niektore veci je asi lepsie nepozerat clovek si pokazi zazitok z detstva....

 (hodnocení, recenze)

Tenhle film se mi moc líbil. Nemám k němu jediný dodatek a musím konstatovat, že to byl jeden z nejlepších patrikových filmů:-)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

jakožto já velkej milovník tance a tanečník,dávam jednoznačně 5*

Astonisha

Astonisha (hodnocení, recenze)

no proste klasika je tento filmík!!! škoda, že môj apo keď bol na to s máti v kine tak to prespal....no čo už:)

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Zde nejde jen o výborný film. Jde zde hlavně o Patricka, který byl úžasný člověk a zasloužil by si síň slávy. Souhlasíte ?

werona

werona (hodnocení, recenze)

kultovní trhák, který lze alespoň "poslouchat" pořád dokola..... viděla jsem ho snad 20x? ale pustím si ho znova, když se budu chtít odreagovat nebo si jen prostě vzpomenout na své dospívání, kdy jsem tuhle slaďárnu hltala.... tenhle film rozhodně nezklame..... prostě hříšnák :-)

yobailarine

yobailarine (hodnocení, recenze)

Luxusní taneční snímek, kterej zvedne ze židle a donutí přihlásit se minimálně do "tanečních"! Všichni, kdo propadli v útlém věku tancování jako já a vydrželo jim to doteď, jistě pochopí! Děj je sice předvídatelnej, víme, že skončí happyendem, ale proč ne?! Kvalitní taneční vystoupení - Kenny Ortega je prostě masterchoreograf a nejlepší oskarovej song I´ve had the time of my live! Některé scény z filmu - jako hříšnej tanec personálu - jsem schopná si pouštet denně!! Tanečník, který tenhle snímek neviděl, jakoby ani nebyl a pro zbytek filmových "fajnšmekrů" je to určitě příjemná pohádka.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Skvělej film. Stále sem to odkládal kvůli předsudkům.
Nakonec sem si na to našel čas a zalíbilo se mi to. Hodnocení 72% je podle mne málo, ale hodnocení chápu. Ne každému se to může líbit...

Mrs.Vader

Mrs.Vader (hodnocení, recenze)

k tomu dabingu: já mám DVD z levných knih a tam je naštěstí ten původní. lituju ty lidi, co mají dvdčko s odporným nováckým, kde Patricka mluví Pomeje(hnus), a předabovanou písní "Love Is Strange" (odpor nejodpornější)... stejně je to ale nejlepší taneční film všech dob, o tom se nedá vůbec diskutovat :)

Související novinky

Nový Hříšný tanec na obzoru?

Nový Hříšný tanec na obzoru?

15.07.2020

Herečka Jennifer Grey se upsala novému – zatím nespecifikovanému – tanečnímu muzikálu pro studio Lionsgate. Detaily se zjevně zatím tají, podle mnohých spekulací by se však mohlo jednat o jakési… (více)

Za zvuků hudby... předěláváme

Za zvuků hudby... předěláváme

21.08.2009

Dost bylo válek na vzdálených planetách (doufám, že vás teaser na Avatara příliš nezklamal), pojďme si trochu zatančit a zazpívat ;-). Tento týden se vynořily tři hudební projekty, které stojí za… (více)

Reklama

Reklama